Affärsområdeschef inom mark- & anläggningsbranschen sökes i Stockholm!

Affärsområdeschef inom mark- & anläggningsbranschen sökes i Stockholm!

Har du erfarenhet inom bygg- och anläggningssektorn och är en stark ledare som motiveras av att driva verksamheter framåt med ett starkt försäljningsfokus? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som affärsområdeschef inom ett av Sveriges växande bolag inom mark-och anläggningssektorn. Vår kund erbjuder helhetslösningar inom mark och anläggning för energibolag, infrastruktur och byggbolag. Bolaget startades år 2014 i Luleå och arbetar med att lägga grunder åt allt ifrån förskolor till trygghetsboenden och ställverk utifrån miljökrav och lagar. Till Stockholmskontoret söker de nu en affärsområdeschef som kommer att ansvara för att leda verksamheten mot uppsatta affärsmål med nöjda kunder och lönsamma projekt. Du är ytterst ansvarig för enhetens resultat samt för att styra och samordna verksamheten. Rollen ingår i ledningsgruppen på bolagsgruppsnivå där du arbetar strategiskt med utvecklingsfrågor, effektivisering och förändringsarbete. Som affärsområdeschef ansvarar du för verksamheten i Stockholm med följande ansvarsområden:
  • Ekonomiskt ansvar för samtliga projekt som bedrivs i Stockholmsområdet & säkerställer dessa enligt tidsplan och kvalité
  • Försäljning: Bearbeta kunder och bedriva ett strukturerat försäljningsarbete mot kunder inom Bygg och Infrastruktur
  • Skapa & bibehålla ett attraktivt arbetsklimat för medarbetarna som går hand i hand med bolagets värderingar och företagskultur
  • Utveckla och bygga affärsområdet större under förutsättningarna att ekonomiska avdelningsmål för vinst samt att kompetenskraven på nya medarbetare hålls.
  • Tillsammans i ledningsgruppen fortsätta att utveckla affärsområdet med processer, rutiner & uppföljningsmetoder
Tjänsten beräknas tillsättas så snart vi hittat rätt person och inleds med en provanställning om 6 månader med chans till förlängning. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. För denna tjänst tillämpas arbetstider 07.00 - 16.00 på projektbasis. I rollen har du möjlighet att utgå hemifrån och från huvudkontoret i Salem och i Tyresö. Trygga förmåner i form av kollektivavtal och friskvård tillämpas med möjlighet till förmånsbil, dator och telefon. Vid uppstart ges en introduktion.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom bygg- och anläggningssektorn, gärna i en roll som affärsområdeschef eller platschef och är redo att ta nästa steg vidare i karriären. Du som söker har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom bygg, entreprenad, samhällsbyggnad eller industriell ekonomi, alternativt att du besitter motsvarande arbetslivserfarenhet inom mark- och anläggning. Har du tidigare drivit större miljonprojekt inom mark- och anläggningssektorn, ett stort kontaktnätverk samt erfarenhet av budget- och försäljningsansvar är detta meriterande för tjänsten. Likaså om du har erfarenhet av förändringsledning och ledarskap är detta starkt meriterande.

För att passa in i denna tjänst besitter du ett starkt ledarskap, är försäljningsdriven och motiveras av att skapa ett goda relationer och kundnytta. Som person har du en förmåga att identifiera rätt resurser inom ramen för deadlines samt är van att ha ett övergripande ansvar för ett arbetsteam. Du har ett starkt affärssinne, är analytiskt lagd och motiveras av att driva både personalteam och bolag i rätt riktning. Krav för tjänsten är att du har god systemvana av Office 365 samt behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. För denna tjänst läggs stor vikt på personlig lämplighet. Vi söker dig som vill vara en del av ett litet och drivande bolag där möjlighet ges till att avancera internt.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com