Administrativ praktikant sökes till StudentConsulting i Stockholm!

Administrativ praktikant sökes till StudentConsulting i Stockholm!

Går du en utbildning inom försäljning, projektledning eller liknande och behöver en praktikplats? Eller är du arbetssökande som har rätt till praktikplats via Arbetsförmedlingen? Då har vi kanske en praktikplats att erbjuda dig!

Information om uppdraget:

Vi är en koncern som haft en framgångsrik tillväxt sedan starten 1997, och vunnit flertalet priser och utnämningar längs vägen (flertalet Di Gaseller, Snabbväxarna, Årets företagare, Årets entreprenör, branschens nöjdaste kunder m.fl). StudentConsulting är ett företag som genomsyras av entreprenörskap med ett högt tempo, karriärmöjligheter och stort fokus på resultat tillsammans med engagerade kollegor.

Som praktikant hos oss kommer du ingå i ett team med nordiska koordinatorer där du stöttar med att koordinera och projektleda vår försäljning mot nya och befintliga kunder. Du kommer främst arbeta med det administrativa arbetet runt dessa projekt; projektleda privata och offentliga upphandlingar samt stötta organisationen vid implementering av nya kunder.

Du kommer främst att stötta åra koordinatorer med att:
  • Ta fram och utforma en plan för projektledning av privata och offentliga upphandlingar
  • Anbudsskrivning - sammanställa information och bearbeta text
  • Upprätta kalkyler och räkna på affärer
Detta söker vi:

Vi söker dig som är engagerad och van med att arbeta administrativt med hög kvalitet. Du ska tycka om att skriva och utforma texter och vi lägger stor vikt i att du är extremt noggrann och har känsla för detaljer. Du ska kunna kommunicera och skriva felfritt på svenska och kunna utföra din praktik hemmifrån under rådande omständigheter. I och med covid-19 arbetar vi hemifrån och kommunicerar med varandra via mötesfunktionen Teams, det är således viktigt att du kan hantera digitala möten samt officepaketet.

För att vara aktuell som praktikant hos oss behöver du uppfylla något av nedan krav:
  • Du läser en utbildning på universitet, högskola, YH eller liknande och har en praktikperiod under höstterminen 2020 alternativt vårtrminen 2021, eller
  • Du är asrbetssökande och har rätt till en praktikplats via Arbetsförmedlingen (intyg ska skickas in i samband med ansökan)
Arbetstider för praktiken är mån-fre 8.00-17.00, vi är flexibla med arbetstiderna om vi hitar rätt person. Arbetet utförs i första hand hemifrån, vi förser dig med arbetsutrustning.

Vi ser helst att du kan starta så snart som möjligt, helst innan julperioden.

Sökord: praktikant, praktik

Sökord: praktikant, praktik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com