Administrativ assistent sökes för extrajobb!

Administrativ assistent sökes för extrajobb!

Är du administrativt lagd och intresserad av central försäljning? Vi söker dig med driv, noggrannhet och skärpa som kan stötta StudentConsultings centrala försäljningsenhet.

Information om uppdraget:

Vi är en koncern som haft en framgångsrik tillväxt sedan starten 1997, och vunnit flertalet priser och utnämningar längs vägen (flertalet Di Gaseller, Snabbväxarna, Årets företagare, Årets entreprenör, branschens nöjdaste kunder m.fl). StudentConsulting är ett företag som genomsyras av entreprenörskap med ett högt tempo, karriärmöjligheter och stort fokus på resultat tillsammans med engagerade kollegor.

Vår centrala försäljningsenhet består av tre delar Prospecting (hitta potentiella affärsmöjligheter), Bid (upphandling) och Customer Success. Denna enhet arbetar med att driva in nya affärsmöjligheter genom prospektering, besvara upphandlingar och offertförfrågningar samt ansvarar för implementering och uppföljning på våra största kunder i koncernen. I din roll kommer du att få vara med och delta i många olika administrativa moment inom gruppens arbetsområden och med tiden utvecklas och kunna lösa mer avancerade och komplexa arbetsuppgifter självständigt. Du kommer framförallt arbeta i Word, Excel, PowerPoint, vårt egenutvecklade affärssystem samt externa verktyg.

Du kommer få möjlighet att arbeta mot de största företagen i Norden och tillsammans med dina kollegor utveckla vår försäljning till nya höjder.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innebära:
 • Arbeta med central prospektering
 • Sammanställa information och bearbeta text i upphandlingar
 • Producera presentationer (ppt)
 • Koordinera/samla in information internt från organisationen
 • Sammanställa och analysera resultat och försäljningsdata
 • Stötta i andra förekommande administrativa uppgifter
Detta söker vi:

Vi söker dig som är ambitiös, lättlärd och flexibel och arbetar administrativt med hög kvalitet. Det är viktigt att du är mycket noggrann i ditt arbete, har ett affärssinne och känsla för detaljer. Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet är ett krav.

Krav:
 • Gymnasieutbildning avklarad
 • Pågående studier på högskola/universitet
 • Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet
 • Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriter:
 • Pågående akademisk utbildning inom försäljning/marknad, ekonomi, management eller liknande
 • Jobbat med försäljning tidigare, framförallt inom B2B
Arbetstiderna är flexibla och kan anpassas efter dina studier, men ungefärlig arbetstid bör i snitt vara 1-2 dagar i veckan. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm.

Rollen innebär ett stimulerande, utvecklande extrajobb där du kommer lära dig mycket inom bland annat försäljning, analys och affärsledning i ett ledande bolag med högt tempo och snabba beslutsvägar.

Är det dig vi letar efter? Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com