Administrativ assistent på deltid sökes till Eltel!

Administrativ assistent på deltid sökes till Eltel!

Söker du ett arbete parallellt med dina studier? Är du en noggrann och initiativrik person med hög arbetsmoral redo för nya utmaningar? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Eltel hjälper sina kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Deras lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. I nära samarbete med deras kunder; nationella operatörer, nätägare, kommuner och lokala aktörer jobbar de med fokus på att leverera för att hjälpa deras kunder att uppfylla sina kundlöften. Eftersom de är en nationell aktör är de alltid nära deras kunder men kan också dra fördelar av erfarenheter från våra kollegor inom Eltelkoncernen. Under 2020 hade Eltel Sverige en omsättning på 224,5 miljoner euro. I Sverige är de 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Just nu söker Eltel en administrativ assistent på deltid till deras kontor i Bromma, detta är en bred, formbar roll där du stöttar upp där behovet finns med diverse administrativa arbetsuppgifter. Det kan exempelvis innebära fakturahantering och arbete i deras ekonomisystem.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbeta tillsammans med Eltel AB. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag där du förväntas vara tillgänglig 3 dagar i veckan och 4h/per dag. Tjänsten förväntas starta upp omgående och förväntas sträcka sig till januari 2023. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter en fullständig gymnasieexamen. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och har över lag en god datavana. Du har lätt för att snabbt komma in i nya system och har ett sinne för noggrannhet och effektivitet.
Du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt, vi ser gärna att du besitter en social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com