Administratör till AB Svensk Våtrumskontroll!

Administratör till AB Svensk Våtrumskontroll!

Vill du utvecklas inom administration och har en bakgrund inom service? Trivs du att arbeta med många kontaktytor och ett stort leveransfokus? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund GVK-AB Svensk Våtrumskontroll auktoriserar badrumsentreprenörer i syfte att minska byggfelen i just badrum. GVK har 750 GVK-auktoriserade företag som tillsammans omsätter ca 10,5 miljarder. GVK spelar en viktig roll i att sprida kunskap om branschregler och korrekta utföranden vilket minskar risken för vattenskador och höga skadekostnader. För kunds räkning söker vi nu dig som axla rollen som administratör med beräknad uppstart omgående.

I rollen som administratör ingår du i ett team på 4 personer där du ansvarar över företagets allmänna administration. Du ansvarar för inkommande telefonsamtal och mail från såväl privatpersoner som företag. Som administratör arbetar du med flera arbetsuppgifter vilka bland annat omfattar följande ansvarsområden:
  • Nyregistreringar, mail- & materialhantering, mötesbokningar
  • Administration och beställning av behörighetsbevis och kurser
  • Ansvar för GVKs telefonväxel, daglig kontakt med GVKs auktoriserade företag & deras kunder
  • Ansvar för GVKs CRM system och uppdateringar på www.gvk.se
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av AB Svensk Våtrumskontroll och StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Tjänsten beräknas starta omgående och inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetstider är förlagda under kontorstider 08.00 - 16.30 med flex. Du sitter i deras lokal på Södermalm i Stockholm och har en introduktion vid uppstart på kontoret.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad gymnasial utbildning och minst några års arbetslivserfarenhet, gärna inom administration eller service. Du som söker vill utvecklas inom administration och drivs av att arbeta koordinerande i en administrativt lagd roll där du arbetar självgående och i team. Har du en bakgrund som administratör är detta starkt meriterande. Vi söker dig som är serviceinriktad och driver dina ansvarsområden framåt på ett noggrant sätt.

Som person är du ordningsam och strukturerad i en roll där du arbetar med flera saker samtidigt samt är kommunikativ och initiativtagande då du arbetar med många kontaktytor. Du är flexibel och mån om att identifiera åtgärder i arbetet och motiveras av att nå uppsatta resultatmål. Har du tidigare arbetat i CRM-system är detta meriterande. För att passa för tjänsten ställs krav på professionell kunskap i svenska och engelska, såväl i tal som skrift och god kunskap av att arbeta med Office365.

Passar tjänsten bra in på dig? Tveka inte på att skicka din ansökan idag då urval sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com