Administratör sökes till försäkringsbolag!

Administratör sökes till försäkringsbolag!

Är du en noggrann och strukturerad person som trivs med administrativt arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en administratör inom mäklardisk till ett av Sverige största försäkringsbolag. Företaget går nu igenom en förändringsprocess och arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att hantera inkommande ärende från förmedlare. Det handlar om att granska ärenden som behöver kodas om och ansvara för att uppgifterna är korrekta.

Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett heltidsuppdrag som beräknas starta omgående och löper till slutet på augusti 2023 med viss chans till förlängning. Arbetstiderna är vardagar klockan 08.00-17.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt erfarenhet från att arbetat med administrativa arbetsuppgifter. Du har god system- och datorvana samt några års erfarenhet av att arbeta med administration och system. För rollen krävs att du är snabblärd, effektiv och har ett öga för detaljer. Vidare är du är flytande i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska. Som person är du driven, initiativtagande och noggrann. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och hög arbetsmoral. Låter det som en tjänst för dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!

Sökord: Administratör, Mäklardisk, Försäkring, Systemvana, Heltid

Sökord: Administratör, Mäklardisk, Försäkring, Systemvana, Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com