Administratör sökes till företag inom finans!

Administratör sökes till företag inom finans!

Har du en administrativ ådra och ett intresse för finansiella produkter? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett företag som arbetar med professionell rådgivning och förvaltning. De erbjuder sina produkter både till privatpersoner, företag, institutioner och fristående förmedlare. De är ett privatägt värdepappersbolag och arbetar alltid för att skräddarsy och anpassa sina produkter utifrån deras kunders specifika behov. Till deras backoffice-avdelning söker vi nu en administratör.

Du kommer att tillhöra ett serviceteam och ha ett nära samarbete med bolagets rådgivare och externa samarbetspartners. Rollen är varierande där du kommer arbeta med både interna och externa uppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med settlement av produkter, värdepapper- och emissionshantering, orderhantering för fonder och likvidsadministration.

Vår kund har kontor i centrala Stockholm och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Tjänsten är på heltid med kontorstider.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha ett intresse inom finans. Vi söker dig som har studerat på högskola eller universitet, alternativt att du har tidigare erfarenhet inom finans såsom depåhantering, settlement av finansiella instrument, värdepappersflyttar eller fondadministration. Du har god datorvana och kan hantera Officepaketet, med goda kunskaper inom Excel. Som person söker vi dig som är noggrann, effektiv och har god förmåga att hantera flera bollar i luften. För att passa i denna tjänst ser vi att du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vidare ser vi att du är snabblärd och har en administrativ ådra. Du är tydlig i din kommunikation och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Låter detta som dig? Tveka inte att söka redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se