Administratör på heltid i tre veckor sökes till transportföretag i Spånga!

Administratör på heltid i tre veckor sökes till transportföretag i Spånga!

Vill du arbeta heltid med administration och finns tillgänglig omgående? Är du snabblärd och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt och ett av världens största transportföretag som erbjuder kundanpassade logistiklösningar över hela världen. Vi söker nu en medarbetare på heltid till deras indata-avdelning. Uppdraget startar omgående och är ett 3 veckors uppdrag.

Som medarbetare på indata-avdelningen kommer du att arbeta som administratör. Dina främsta arbetsuppgifter blir att sköta administrationen kring fraktsedlar så som att kontrollera, göra rättelser samt ändringar i aktuella fraktlistor.

Tjänsten tillsätts omgående och är ett 3 veckors uppdrag. Arbetstiderna är helgfria vardagar kl. 8-16.30. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos kunden i Spånga.

Detta söker vi:

Du som söker har minst en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration och vill ha mer erfarenhet inför ditt framtida arbetsliv. Du som söker tjänsten ska ha mycket god datavana. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Arbetet är stundtals monotont, därför är det av vikt att du trivs att i en sån roll. Vidare ser vi att du trivs att arbeta självständigt, är snabblärd och snabbt kan komma in i olika datasystem. Passar detta in på dig? Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se