Administratör inom ekonomi sökes till heltidstjänst i Solna!

Administratör inom ekonomi sökes till heltidstjänst i Solna!

Är du driven, noggrann och har god administrativ förmåga? Har du även kunskaper inom ekonomi och ser dig själv som en teamplayer? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker StudentConsulting nu en junior ekonomiadministratör till ett stort bolag inom dagligvaruhandeln. Du kommer att arbeta med diverse administrativa arbetsuppgifter och vi ser gärna att du arbetat inom liknande område tidigare.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Postsortering
  • Skanning
  • Kontakt med leverantörer
  • Begära kopior på fakturor
  • Hantering av påminnelse-och inkassoärenden
Tjänsten är på heltid under kontorstider 08.00-17.00. Uppdraget startar i mitten av augusti och inleds med en provanställning om 6 månader. Du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting men din arbetsplats kommer vara hos vår kund i Solna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst har avslutat dina studier på gymnasienivå meriterande med ekonomiinriktning men inget krav. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser gärna att du som person är noggrann, lättlärd, flexibel och strukturerad. Vidare är du prestigelös med en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i ett litet team med väldigt nära samarbete. Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com