Administratör inom ekonomi på deltid sökes!

Administratör inom ekonomi på deltid sökes!

Är du självgående, snabblärd och driven? Då har vi deltidstjänsten som administratör inom ekonomi för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund utför markentreprenader åt ett flertal kunder av varierande storlek - från bostadsrättsföreningar, byggföretag och bostadsföretag, till förvaltningsföretag och kommuner. JE Marks målsättningen är att tillgodose behovet av kvalificerade markarbeten. Deras verksamheten har sedan start vuxit allt mer och de är idag en betydande aktör inom finplanering i Stockholmsregionen.
Tjänsten som administratör kommer dels att innefatta följande arbetsuppgifter:

Bokslutsrapporter på månadsbasis
Kontering, kundreskontra, fakturering
Lönehantering
Övriga administrativa uppgifter och posthantering

Tjänsten är på deltid där du kommer att arbeta ca 50% vid sidan av dina studier, kontorstider tillämpas. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting, men arbeta på vår kunds kontor i Vallentuna. Tjänsten startar i början av januari och löper på fram till 29/2 med eventuellt chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på eftergymnasialnivå, meriterande om det är inom ekonomi. Har du erfarenhet ifrån servicebranschen ses även det som meriterande. För att passa i rollen är du snabblärd, självgående och har ett sinne för att arbeta i system. Vidare har du datavana och erfarenhet av att arbeta med Officepaketet. Meriterande är att du har erfarenhet av Visma compact samt Centsoft. Är det dig vi beskriver ovan? Sök redan idag, urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com