Account Manager till Tidningen Metro!

Account Manager till Tidningen Metro!

Har du tidigare arbetat med försäljning och vill ta ditt nästa steg i din karriär? Vi söker nu en Account Manager till ett av Sveriges största mediahus, Tidningen Metro!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Account Manager/fältsäljare till vår kund Metro, beläget i centrala Stockholm. Vår kund grundades av tre entreprenörer och var en av de första kostnadsfria (reklamfinansierade) dagstidningarna i världen. Därefter gick utvecklingen snabbt och tidningen blev den mest lästa i Sverige. Med journalister och korrespondenter över hela världen når företagets nyheter och berättelser mer än 16 miljoner läsare i 125 städer varje dag. Inom mediahusets väggar rums ett imponerande utbud av kanaler och plattformar i form av tidning, mode, hemsida, jobbportal och event. I takt med att företaget expanderar söker de nu en ny kollega till säljavdelningen.

I din roll som Account Manager blir du en viktig del i försäljningsorganisationen där din främsta uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya affärer. Du kommer att tillhöra försäljningsavdelningen om 10 personer där du delar viktiga affärsmöjligheter med dina säljkollegor och utbyter kompetenser och erfarenheter. I rollen arbetar du med nykundsförsäljning mot lokala företag. Ditt ansvarsområde utöver att genomföra kundmöten är prospektering, mötesbokning, förhandling, offert och avtalshantering. För rätt person finns det goda möjligheter att avancera inom organisationen och ansvara för de större avtalen.

Tjänsten är på heltid och startar när vi har hittat rätt person. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader som avser att övergå till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är under kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetat med försäljning tidigare och vill ta nästa steg i din karriär, det är meriterande om du har arbetat med komplex försäljning. Som person är du energisk, målmedveten, resultatinriktad och duktig på att ta egna initiativ. Då du kommer ha stort eget ansvar är det viktigt att du har struktur och arbetar metodiskt för att uppnå dina mål. För att passa i rollen ser vi att du är orädd, flexibel, lösningsorienterad med fokus på teamet och det gemensamma målet. I tjänsten är det stort fokus på kundrelationer, därav ser vi att du har ett intresse för att bearbeta de kundrelationer du har och brinner för att hitta nya samarbeten. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se