Account Manager/säljare för direktrekrytering till Great Story Video!

Account Manager/säljare för direktrekrytering till Great Story Video!

Vill du arbeta som Account Manager på ett medieföretag som dessutom är i en expanderande fas? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Är du redo för nästa steg i din karriär som Account Manager och vill utvecklas inom mediabranschen? Vi söker dig som är driven, gillar utmaningar och har en stark vilja att skapa resultat. Vår kund Great Story Video är i en expanderande fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Great Story Video är en fullservicebyrå inom videomarknadsföring och specialister inom både produktion och distribution. De är frälsta av effekten av rörligt innehåll och tycker att alla historier förtjänar att berättas. Därför hjälper de idag företag inom en mängd branscher att visualisera och nå ut med sin historia oavsett om den handlar om företagets historia, senaste innovation eller företaget som arbetsgivare. De kombinerar kreativ verkshöjd med kostnadseffektivitet och nytänk i deras skräddarsydda spridningsstrategier som kännetecknas av tydliga effekter i målgruppen.

I din roll som Account Manager blir du en viktig del för vår kund där din främsta uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya affärer. Du kommer få en ordentlig introduktion utav företaget och tjänsten innan du startar igång. I rollen arbetar du med nykundsförsäljning mot både nationella och lokala företag. Ditt ansvarsområde utöver att genomföra kundmöten är prospektering, mötesbokning, förhandling, offert och avtalshantering. Varje kund man tillskansar sig äger man och utövar aktivt account manangement i relationen till dessa.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till vår kund med omgående uppstart eller enligt överenskommelse. Kontorstider tillämpas. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader, arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag- fredag. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Du har tidigare arbetat med B2B försäljning, det är meriterande om du har arbetat med medieförsäljning sedan tidigare men det är inget krav. För vår kund är din personlighet väldigt viktigt, du har en drivkraft och är mål- och resultatinriktad. Vidare tar du egna initiativ och har ett brinnande intresse för försäljning och service. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill. För att lyckas i ditt arbete och skapa resultat krävs att du kommer till jobbet med en positiv attityd och ett stort resultatfokus. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Är det dig vi beskriver här ovan? Ansök då idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se