1st-line support sökes till företag i Skarpnäck!

1st-line support sökes till företag i Skarpnäck!

Söker du arbete inom IT-området på en spännande och växande arbetsplats? Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en first line-support. Vår kund är en helhetsleverantör inom IT med specialistkompetens inom outsourcing och kommunikation. Tillsammans utgör de en stark IT partner till sina kunder, och arbetar ständigt för att utveckla och utöka sitt kundregister. Nu har du chansen att axla rollen som supportmedarbetare på detta spännande bolag.

I rollen som supportmedarbetare kommer man att arbeta med teknisk support i en 1st line-funktion. Man kommer att hantera inkommande ärenden från företagskunder, både via telefon och mail. Exempel på arbetsuppgifter för denna tjänst är: felsökning, fjärrstyrning och felavhjälpning inom både hårdvara och mjukvara. Du kommer även att hantera enklare användarproblem.

Arbetstiderna är mån-fre 8-17. Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men arbeta i kundens lokaler i Skarpnäck. Detta är ett heltidsuppdrag på 6 månader, med chans till förlängning om samarbetet fungerar bra från båda parter. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har läst en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet och har ett brinnande intresse för IT och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med teknisk support, men det är inte ett krav. Du ska ha goda kunskaper i Windows operativsystem. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer i ditt arbete lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är servicemedveten, social, pedagogisk och ansvarstagande. Vår kund har kunder både i och utanför Sverige så är mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal samt skrift ett krav. Är det dig vi beskriver ovan? Sök då tjänsten redan idag, urvalsarbetet sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com