1st-line support sökes till företag i Skarpnäck!

1st-line support sökes till företag i Skarpnäck!

Söker du arbete inom IT-området på en spännande och växande arbetsplats? Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga?

Information om uppdraget:

Vår kund är en helhetsleverantör inom IT med specialistkompetens inom outsourcing och kommunikation som omsätter ca 50 Mkr. Tillsammans utgör de en stark IT partner till både befintliga kunder men även till framtida kunder. Nu har du chansen att axla rollen som supportmedarbetare på detta spännande bolag.

I rollen som supportmedarbetare kommer du att arbeta med tekniskt användarstöd, 1st line, internt mot kollegor som själva sitter på samma arbetsställe eller på andra orter i Sverige. Du kommer bland annat att arbeta felsökning och felavhjälpning inom både hard- och mjukvaruområdet samt enklare användarproblem. Supportärendena hanteras främst via mail eller telefon.

Arbetstiderna är mån-fre 8-17. Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men arbeta i kundens lokaler i Skarpnäck. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten ser vi gärna har läst en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet och har ett brinnande intresse för IT och teknik. För att vara aktuell för tjänsten är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med teknisk support. Du ska ha goda kunskaper i Windows operativsystem, mail samt gärna något ärendehanteringssystem. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer i ditt arbete lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är servicemedveten, social, pedagogisk och ansvarstagande. Vår kund har kunder både i och utanför Sverige så är mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal samt skrift ett krav. Är det dig vi beskriver ovan? Sök då tjänsten redan idag, urvalsarbetet sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se