Telefonintervjuare / Marknadskommunikatör

Telefonintervjuare / Marknadskommunikatör

Marknadsundersökare

Strateg

Fastighetskonsult AB är sedan 25 år en ledande aktör inom analys och uthyrningen på den kommersiella fastighetsmarknaden. Våra kunder utgörs av större bygg-och fastighetsbolag såsom Hufvudstaden, Vasakronan, Jernhusen, SEB, Humlegården, Skandia, AMF m.fl.

Vi är ca 15 personer som sitter i ett charmigt eget hus nära Gärdets T-bana.

Nu behöver vi förstärka vårt team och söker marknadskartläggare som via telefon kontaktaktar beslutsfattare.

Våra marknadskartläggare samlar in information där det viktiga är att informationen är korrekt. Därför ställer vi krav på att du behärskar verbal kommunikation och kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du studerar och har möjlighet att arbeta 4 timmar per dag. Du arbetar antingen på för-eller eftermiddag. Du kommer att lära dig en hel del om den kommersiella hyresmarknaden i Stockholm.

Du har fast timlön.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strateg Fastighetskonsult AB är ett väl inarbetat konsultföretag i fastighetsbranschen med 10 fast anställda, samt 8-12 intervjuare, som arbetar med uppdrag åt större börsnoterade bygg- & fastighetsbolag inom de olika affärsområdena uthyrning, analys och försäljning. Kontoret ligger 5 minuter från Gärdets T-banestation. Följ skyltarna mot Silja Line & Scandic Hotel Ariadne, så hittar du oss i ett litet tegelhus nedanför Finlandsparken

http://www.strategfastighetskonsult.se