Inbound marketing specialist till ExOpen Systems

Inbound marketing specialist till ExOpen Systems

Vill du vara med och bygga upp och ansvara för ExOpens Inbound Marketing?

Är du grym på att skriva relevant målgruppsanpassat innehåll?

Har du modet och förmågan att anta denna viktiga roll som kräver såväl strategisk men framförallt operativ förmåga och som kommer vara enormt viktig för att Exopen ska lyckas med sina tillväxtambitioner?

Exopen Systems har en historik som sträcker sig drygt 20 år bakåt i tiden. Idag är vi ett passionerat och dedikerat team som med en kapitalstark ägare och affärsdriven VD har en stark vilja att tillsammans utveckla marknadens bästa lösning för automatiserad, enkel och kostnadseffektiv budgetering och rapportering. Våra lösningar sträcker sig från enklare behov av rapportering och budgetering till verksamhetsanpassade beslutsstöd. Hos oss möts du av en familjär arbetsplats där vi sätter högt värde i öppenhet och prestigelöst samarbete.

Rollen

Som Inbound Marketing Specialist ansvarar du för all vår marknadsföring med fokus på den digitala marknadsföringen.

Du ansvarar för vår Inbound marketing strategi, ser till att vår leadsprocess ständigt optimeras, planerar och skriver målgruppsanpassat innehåll som attraherar och konverterar besökare, ansvarar för val av kanaler för kommunikation, samt analyserar och mäter effekter av digitala marknadsföringsinsatser.

Rollen är en nyckelroll och du rapporterar direkt till VD och har löpande nära kontakt med såväl konsulter som säljare.

Så här tror vi att du är
För att trivas på ExOpen behöver du ha en tydlig entreprenörsådra, gilla högt tempo och se lösningar och möjligheter snarare än problem. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt vilket innebär att du behöver kunna både vara social och lyhörd samtidigt som du är trygg i din kompetens och har båda fötterna jorden.

Din profil
För att lyckas i din roll har du god kunskap om och har arbetat såväl strategiskt som operativt med digital marknadsföring, marketingautomation och Inbound Marketing. Du är en utmärkt kommunikatör och en kreativ person som har förmågan att analysera och använda data som grund för dina beslut. Du har ett genuint intresse för att skriva och skapa artiklar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Då rollen som Inbound Marketing Specialist är ny hos oss så ser vi gärna att du är nyfiken och bra på att samarbeta med omgivningen. Viktigt är att du kan arbeta självständigt, att du är initiativtagande och strukturerad samt att du tycker det är kul att forma en roll som inte funnits hos oss tidigare.

I den här rollen har du stora svängutrymmen att testa, utveckla, skapa samt att vara nytänkande.

Ansökan och kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Straction AB och Ken Skoog som gärna svarar på frågor. Du når Ken på 070-444 38 80 eller på ken.skoog@straction.se.

På grund av semestertider så kommer inte intervjuer påbörjas förrän i mitten av augusti men vi ser gärna att ni ansöker redan nu.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Straction AB får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 sept 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Straction är ett bolag som hjälper kunder och klienter med personlig utveckling och att skapa tillväxt för företaget.

Vi erbjuder:

Rådgivning inom tillväxt

Executive & Business Coachning

Executive Search

Karriärcoachning

Säljträning och föreläsningar inom försäljning och tillväxt