Projektledare "Booking & Boarding" till Strömma

Projektledare "Booking & Boarding" till Strömma

Vill du ha en roll med linjechefsansvar där du projektleder utveckling och harmonisering av processen "Booking & Boarding" i samtliga länder inom Strömmagruppen? Strömmas verksamhet är främst inriktad på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Nu söker vi dig, en lagspelare som har god förståelse för förändringsarbete, flöden och som tidigare arbetat med administration.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Strömmas kontor på Skeppsholmen.

Arbetsuppgifter

Som ansvarig för processen Booking & Boarding kommer du att initiera och driva fram en kartläggning samt dokumentation av nuvarande Strömmas Booking & Boarding-processer för bolagets samtliga länder. Du ansvarar för att bakomliggande avtal, rutinbeskrivningar och processer finns dokumenterade från köp/bokning av en kund via "ombordstigning" fram till att betalning är registrerad, kontrollerad och bokförd.

I rollen kommer du att utvärdera de befintliga processerna och sammanställa ett förslag på en gemensam process för alla länder inom Strömmakoncernen samt se till att denna blir implementerad på samtliga destinationer. Du bidrar till enhetliga och effektiva rutiner och processer såväl för kund som för bolaget vilket gör din roll en viktig del i utvecklingsarbetet. Du förväntas skapa goda samarbeten med verksamheterna i samtliga länder.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet från arbete i turism- eller servicebranschen och kontantintensiva företag. Du har tidigare arbetat internationellt och kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Vidare är du van att arbeta med förändringsarbete, processer, flödesscheman och förstår vikten av dokumentation.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din samarbetsförmåga är mycket god och du anpassar med lätthet kommunikationen efter situation. Du är strukturerad och kan gå ner på detalj om så behövs, men utan att tappa det holistiska perspektivet. Vidare är du en van kravställare som trivs med att arbeta i team där din strävan att effektivisera och utveckla lyser igenom i ditt arbetssätt.

Om Strömma

Strömma Turism & Sjöfart är ett av Sveriges största upplevelseföretag med verksamhet i Amsterdam, Utrecht, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Århus, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger och Ålesund. Vårt främsta fokus ligger på vad folk gör när de är lediga men vi är också verksamma på företagsmarknaden. Vår affärsidé är: Upplevelser, aktiviteter och nöjen för möten och fritid. Läs mer om företaget på www.stromma.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.