Account Manager till spännande tjänst hos Story Media

Account Manager till spännande tjänst hos Story Media

Dina arbetsuppgifter

Story Media är en ledande fullservicebyrå inom digital marknadsföring med content som kärna. Hos Story Media belönas bra prestation stort och det viktiga för dem är att deras medarbetare mår bra och utvecklas - både på ett personligt och yrkesmässigt plan.

Story Media vill fortsätta på spåret mot att inta en ledande position inom content marketing i Norden och söker nu därför nya stjärnor till säljteamet.

I rollen som Account Manager på Storymedia får du arbeta med en stor portfölj bestående av Sveriges mest attraktiva mediekanaler, bland annat Expressen, DN, DI och Affärsvärlden för att nämna några. Du får eget ansvar för att prospektera och bygga upp din egen kundbas för att sedan vårda den - vi ser alltid till kundens bästa och satsar på långsiktiga samarbeten.

Idag är Story Media ett sammansvetsat team om cirka 20 affärsdrivna personer som älskar digital marknadsföring. Kontoret är centralt beläget mitt på Stureplan.

Story Media ger dig:
  • En stark sammanhållning som sträcker sig genom hela organisationen.
  • Både fast- och rörlig lön med en generös provisionsmodell.
  • Glädje på jobbet! Vi arbetar hårt men har självklart roligt på vägen. Segrar firas stort tillsammans!
  • Personlig- och yrkesmässig utveckling. Bra prestation belönas väl och hos oss får du goda karriärmöjligheter.
  • Starka förebilder. Våra ägare började själva som säljare och vet vad det innebär att bygga och bibehålla en positiv och stark säljkultur.
Din profil

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet inom försäljning av digital media. Vi ser att du är ambitiös och affärsdriven samt att du är duktig på att både prospektera och på att bygga relationer och vårda din kundbas. Du älskar att sälja och vill ligga i framkant i den digitala världen och det digitala värdeerbjudandet.

Som person är du bra på att kommunicera och du är en teamplayer som ser till lagets bästa. Du är tävlingsinriktad och har en vinnarmentalitet, men utan vassa armbågar. Vi ser även att du är kreativ och lösningsorienterad, samt gillar att skräddarsy lösningar som passar kunderna bäst.

Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Story Media är specialister på digital innehållsmarknadsföring och ser till att ditt företag får möjlighet att tala till punkt med just er målgrupp. Oavsett om du vill bygga ett starkare varumärke, få konsumenterna att förstå värdet i din produkt eller övertyga beslutsfattare om affärsnyttan med dina tjänster kan vi hjälpa er.

Vi tror på kraften i storytelling och vet att bra innehåll är ett av de mest effektiva sätten för företag att kunna påverka och bygga relation med sin målgrupp. Story Media hjälper årligen tusentals nordiska bolag att både skapa och sprida intresseväckande innehåll och historier och kan hjälpa ditt företag med att lägga upp en hållbar strategi för ert content marketingarbete. Vi formar idéer och producerar innehåll utifrån era mål och kan garantera att ni uppfyller ert syfte och väcker engagemang hos er publik.