Trainee - säljare för och el och automation sökes!

Trainee - säljare för och el och automation sökes!

Brinner du för service och försäljning?
Är du i början av din karriär eller vill du byta karriär och är på jakt efter stora utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi en trainee - säljare inom el och automation.

Arbetsuppgifter:
Som trainee hos oss kommer du löpande att få lära dig allt du behöver veta om våra produkter och vårt företag. För att du ska få en bra grund att stå på kommer din tid som trainee inledas med en gedigen introduktion. Du kommer att få jobba nära vår säljansvarige som ansvarar för att du kommer in i din nya roll ordentligt, och säkerställer att du kravställs enligt de mål som satts. Ni kommer även att ha täta uppföljningsmöten för att trygga att du utvecklas i rollen enligt plan. Som traineesäljare arbetar du med nykundsbearbetning. I din roll kommer det både att ingå prospektering av nya kunder och bearbetning av befintliga. Du kommer att boka upp dina dagar via telefon och genomföra möten ute på fältet. Rollen innebär ett stort mått av frihet, då större delen av arbetsdagen spenderas ute hos våra kunder.

Vi söker dig:
Vi söker dig som är en kunskapstörstande person och som har ett stort intresse för teknik. Saknar du erfarenhet inom el och automationsbranschen? Det löser vi. Den djupare tekniska kunskapen kommer alltid att finnas i huset och vara dig behjälplig när du är ute på fältet. Ute hos kund ska du inte behöva fördjupa dig i avancerade tekniska lösningar, din roll ska vara att vårda kundrelationer, sälja in nya projekt och produkter samt hitta nya kunder. För oss är det viktigast att du har rätt personlighet och är en vinnarskalle med stort engagemang, och att du har en förmåga att skapa kundrelationer.


Som person har du stor social kompetens och är säljinriktad. Du talar och skriver svenska flytande samt innehar B-körkort.
Då många av våra leverantörer är utländska är det även viktigt att du utan problem kan kommunicera på engelska både i tal och i skrift. Våra största leverantörer har säte i bl.a Tyskland och Italien dit en del resor kan förekomma. Med vårt huvudkontor i Norge blir det även en hel del resor dit. Vi är ett litet sällskap på kontoret i Sverige och här har du stora möjligheter till att påverka mycket av din egen arbetssituation och vara med att utveckla företaget.
Mer info
Kontaktperson Jan Strandh
Telefon 08-635 60 33
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Trainee
Hemsida http://www.storkautomation.se
Sista ansökningsdag 9 mars (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stork Automation grundades i Stockholm redan 1936 och är ett välkänt namn i automationsbranschen där vi är agentur i Sverige för ett antal utländska märken. Sedan 9 år tillbaka är vi även en leverantör av elprodukter och här växer vi stadigt.

Vårt sortiment spänner från snösmältningsanläggningar, värmekabel, golvvärme och LED-produkter till tryckgivare, termostater, hygrostater, flödesgivare och nivågivare. I vårt kundregister hittar man allt ifrån mindre elinstallatörer till stora världsledande företag inom produktion för
t ex medicin och robottillverkning.