Key Account Manager/KAM - Svenska molntjänster

Key Account Manager/KAM - Svenska molntjänster

Key account manager – Storegate Services

Om tjänsten
Du kommer att stötta våra partners säljare i deras försäljning av Storegates tjänster men också arbeta direkt mot större kunder. Du kommer att arbeta självständigt och i team för att skapa nya affärer baserat på Storegates hela utbud av tjänster och lösningar. Tjänsten har placering i Stockholm/Mälardalen.

Rollen som Key Account Manager omfattar följande.

Nyanskaffning av nya kunder, partners och återförsäljare:
  • Prospektering
  • Sälj/förhandlingsprocess fram till färdigt avtal

Befintliga kunder/partners/återförsäljare:
  • Sätta upp målsättning för dina partners försäljning
  • Säkerställa att nya kunder/partners/återförsäljare utbildas och kommer igång
  • Analysera befintliga kunders/återförsäljares verksamheter och identifiera nya affärsmöjligheter
  • Planera och genomföra aktiviteter för att nå uppsatta mål
  • Löpande uppföljning av tjänsten hos kund
  • Föreslå förbättringar för att utveckla våra partners affär
  • Utbildning
  • Avtalsfrågor

Vem är du?
Vi tror att du har en bakgrund inom tjänsteförsäljning med inriktning på IT. Du har ett intresse för teknik och har en god förståelse för IT-terminologin och olika roller i branschen. Vi ser gärna att du redan idag säljer eller har sålt molntjänster, men det är inget krav. Du har tidigare erfarenhet från liknande roller och är van vid att hantera kunder från olika branscher. Tidigare har du självständigt drivit säljarbete med bra resultat och är bekväm i alla delar i säljcykeln. Du är resultatfokuserad och är van att arbeta mot egna budgetmål. Du har mycket god förmåga att utrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas med tjänsten och på Storegate behöver du vara en lagspelare med hög social kompetens. Du värdesätter kvalitet i leveranserna till kunder och medarbetare. Du behöver vara serviceinriktad, strukturerad och ha ett genuint intresse för försäljning och relationer.

Om du har en högskoleutbildning eller liknande är detta meriterande men inget krav, viktigast är att du får saker att hända och har förmågan att arbeta målinriktat och självständigt. Som person är du socialt utåtriktad och är bra på att skapa långsiktiga relationer. Du har enkelt att kommunicera med personer på alla nivåer i en organisation och du bidrar till en positiv anda hos såväl kunder och återförsäljare som hos oss internt.

Din arbetsansökan mejlar du till career@storegate.com. Skriv "KAM" i ämnesfältet. Vi har ingen tidsgräns för ansökningar utan kommer att hantera dessa löpande. När vi hittar rätt person kommer vi att anställa.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.storegate.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Storegate erbjuder ett brett utbud av molntjänster som gör det möjligt för företag och privatpersoner att säkra, lagra, komma åt, dela och samarbeta med digital information var som helst, när som helst.

Storegate är ett svenskt företag som tror på att behovet av sekretess och integritet i framtiden kommer att växa. Storegate grundades 2003 och ägs, utöver management, av riskkapitalbolagen
Industrifonden, Servisen, T-bolaget, Aggregate Media och Sparbanken i Karlshamns Näringslivsstiftelse.

Verksamheten är uppdelad i två affärsområden:

Storegate Services
Erbjuder Storegates tjänster under eget varumärke direkt till slutkund via egna online kanaler och i nära samarbete med partners och återförsäljare.

Storegate Solutions
Erbjuder Storegates molntjänster som white label till service providers på en global marknad