Stockholms vassaste mediesäljare?!

Stockholms vassaste mediesäljare?!

Stordåhd Kommunikation AB arbetar med text- och bildkommunikation genom såväl print som digitala och sociala media. Våra tidningar och sajter bevakar dagligen det mesta som händer inom våra branscher - intervjuar och bevakar branschens profiler, lyfter mässor, branschens seminarier och konferenser, bevakar nya projekt och rapporterar de hetaste nyheterna.

Just nu söker vi en projektledare/mediesäljare till våra tidningar.
Tidningarna kan du läsa via print eller som e-tidning i din dator, läsplatta eller mobil. Fem gånger i veckan kommer också våra nyhetsbrev som är kopplade till varje tidnings webb-sida som dagligen uppdateras med de senaste nyheterna. Branschföretagens behov av att kommunicera, att varumärkesbygga och skapa kontakt med läsarna för de produkter och tjänster som de erbjuder marknaden är gigantiskt. Vi på Stordåhd Kommunikation AB är ca 30 anställda, sitter centralt för print i lokaler på Sveavägen 159 och digitala medier på
Linnégatan 71, ett stenkast från Karlaplan i Stockholm, samt har ett säljkontor i Hudiksvall.

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss arbetar du med telefonen som ditt främsta verktyg. Du använder vårt CRM-system som grund i ditt arbete, skräddarsydda tema- och projektlistor och arbetar självständigt med stöd från drivna kollegor. Du driver med stort mod din försäljning från kundkontakt över telefon till ett avslut. I rollen som säljare ingår du i bolaget på Sveavägen och med ditt entreprenörsmässiga jag kommer du att delta i att driva bolagets utveckling och gärna medverka med dina idéer för att skapa bolagets tillväxt! Du arbetar dagligen mot mål som belönas med allt från priser och aktiviteter till bonusar. Du kommer att ingå i ett fokuserat och drivet säljteam.

Din profil
Du gillar att prata med kunder och att skapa affärer. Du är medveten om att det krävs ett stort tålamod, ett hårt jobb och att du aldrig är bättre än ditt senaste sälj. För rollen som projektledare/säljare hos oss ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av framgångsrik försäljning via telefon, alternativt ett stort intresse för sälj.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll som säljare hos oss på Stordåhd Kommunikation AB. Du får arbeta med några av marknadens hetaste tidningar. I din säljroll kommer du i kontakt med intressanta människor från olika branscher. Vi erbjuder mycket förmånliga lönevillkor där en vass säljare har goda möjligheter till hög inkomst. Lönen består av grundlön plus en generös provisionsdel och bonusar. Lägg till utvecklingsmöjligheter att internt gå vidare inom bolaget och en härlig arbetsmiljö centralt i Stockholm!

Info om våra produkter:
https://ocast.com/sv-se/groups/stordahd-kommunikation-3977
Start: Omgående

Plats: Stockholm (Sveavägen 159)
Omfattning: Heltid

Kontakt:
Vid frågor kring tjänsten kontakta Försäljningschef Fredrik Bojå tel 070-495 64 49, eller maila ditt cv till fredrik.boja@storkom.se
We bring projects to stories!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Bojå
Telefon 070-495 64 49
Email Mejla Fredrik Bojå
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ocast.com/sv-se/groups/stordahd-kommunikation-3977
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (24 dagar kvar)