Är du i början av din säljkarriär eller vill ta nästa steg i karriären, samt sugen på en hög månadslön?
Skulle det vara roligt att kunna unna sig det där lilla extra ibland?
Vill du jobba i en kreativ miljö där initiativ, positiv energi och framåtanda premieras?
Bra, då har vi på Stordåhd något att erbjuda dig...
Kontakta Fredrik Bojå, idag, så berättar han mer om tjänsten!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll som säljare hos oss. Våra tidningar, Svensk Byggtidning, Dagens Infrastruktur, Nordiska Projektet m.m, kan du läsa via print eller som e-tidning i din dator, läsplatta eller mobil. Fem gånger i veckan kommer också våra nyhetsbrev som är kopplade till varje tidnings webb-sida som dagligen uppdateras med de senaste nyheterna. Branschföretagens behov av att kommunicera, att varumärkesbygga och skapa kontakt med läsarna för de produkter och tjänster som de erbjuder marknaden är gigantiskt.

Vi erbjuder förmånliga lönevillkor där du som vass säljare har goda möjligheter att tjäna bra med pengar. Lönen består dels av en fast grundlön, generös provisionsdel och på toppen av det lika generösa bonusar. Stora möjligheter att utvecklas både som människa och inom bolaget samt en härlig arbetsmiljö, centralt i Stockholm, får du på köpet!

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss är telefonen ditt främsta verktyg. Arbetet är självständigt med stöd från drivna arbetskamrater i det säljteam du omger dig med samt bolagets ledning. Säljtävlingar med fina priser, aktiviteter som överraskar och stärker teamet samt bonusar förgyller både våra arbetsdagar och veckor.

Vem är du?
Du har positiv energi och är en tävlingsmänniska. Du gillar att ta dig an utmaningar och att prata med kunder. Du har näsa för att skapa affärer och har lätt att se möjligheter, Självklart är du socialt begåvad och lösningsorienterad vilket gör att du har lätt att se och förstå kundens egna behov. Tidigare erfarenheter av försäljning är meriterande men inget krav då vi har intern utbildning. Vi ser gärna att du är i början av din säljkärriär eller att du vill ta nästa steg i karriären. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vilka är vi?
Stordåhd Kommunikation AB och Stordåhd Direktreklam AB arbetar i första hand med text- och bildkommunikation genom print, digitala och sociala medier samt genom vårt unika direktreklamskoncept Flytt-Kalas.
Stordåhd Kommunikation AB och Stordåhd Direktreklam AB har idag ca 25 anställda. I Stockholm har vi två centralt belägna kontor - ett på Sveavägen 159, ett på Linnégatan 71.

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Stockholm, Sveavägen 159.
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdatum: 4/6-2021. vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt:
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta vår försäljningschef Fredrik Bojå på tel. 070-495 64 49 eller maila ditt cv till, fredrik.boja@storkom.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Bojå
Telefon 070-495 64 49
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://issuu.com/b2bnyheter.se/stacks
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (17 dagar kvar)