Driven säljare till väletablerat mediabolag

Driven säljare till väletablerat mediabolag

Stordåhd Kommunikation AB arbetar i första hand med text- och bildkommunikation genom såväl print som digitala och sociala media. Just nu söker vi en hungrig och driven mediasäljare som kan visa stort mod till våra tidningar och sajter som är Sveriges ledande branschmedia för bygg/fastighet, hållbarhet, infrastruktur, energi- och industrisektorn.

Tidningarna kan du läsa via print eller som e-tidning i din dator, läsplatta eller mobil. Fem gånger i veckan kommer också våra nyhetsbrev som är kopplade till varje tidnings webb-sida. Vi intervjuar och bevakar branschens profiler, lyfter mässor, branschens seminarier och konferenser, skriver djuplodande artiklar och teman om branschfrågor, lyfter nya spännande byggprojekt och rapporterar om de hetaste nyheterna. Branschföretagens behov av att kommunicera, att varumärkesbygga och skapa kontakt med läsarna för de produkter och tjänster som de erbjuder marknaden är gigantiskt.

Vi på Stordåhd Kommunikation AB är ca 20 anställda, sitter centralt i lokaler på Sveavägen 159 och har ett säljkontor i Hudiksvall.

Arbetsbeskrivning

Som säljare hos oss arbetar du med telefonen som ditt främsta verktyg. Du använder och får skräddarsydda tema- och projektlistor och arbetar självständigt med stöd från drivna kollegor och ledning. Du driver med stort mod din försäljning från kundkontakt över telefon till ett avslut. I rollen som säljare ingår du i bolaget på Sveavägen och med ditt entreprenörsmässiga jag kommer du att delta i att driva bolagets utveckling och gärna medverka med dina idéer för att skapa bolagets tillväxt! Du arbetar dagligen mot mål som belönas med allt från fina priser och aktiviteter till bonusar. Du kommer att ingå i ett fokuserat och drivet säljteam.

Din profil

Du gillar att prata med kunder och att skapa affärer. Du är medveten om att det krävs ett stort tålamod, ett hårt jobb och att du aldrig är bättre än ditt senaste sälj. För rollen som säljare hos oss ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av framgångsrik försäljning via telefon, alternativt ett stort intresse för att lära dig sälj och att göra affärer.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll som mediasäljare hos oss på Stordåhd Kommunikation AB. Du får arbeta med några av marknadens hetaste branschtidningar. Vi erbjuder mycket förmånliga lönevillkor där en vass säljare har goda möjligheter till hög inkomst. Lönen består av en fast grundlön plus en generös provisionsdel och bonusar. Lägg till stora utvecklingsmöjligheter att internt gå vidare inom bolaget och en härlig arbetsmiljö centralt i Stockholm!

Start: Enligt ök

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdatum: 20 december 2021

Kontakt:

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Niklas Dahlgren på 073-7082254 alt. niklas.dahlgren@storkom.se

We bring projects to stories!
Mer info
Kontaktperson Niklas Dahlgren
Telefon 073-7082254
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://issuu.com/b2bnyheter.se/stacks
Sista ansökningsdag 20 dec 2021 (22 dagar kvar)