Stockholms vassaste säljare?

Stockholms vassaste säljare?

Stockholms vassaste säljare?
Visst är det spännande att flytta – ny miljö, ny omgivning och nya favoritställen ska hittas!

Genom vårt unika koncept FLYTT-KALAS ger vi företag, föreningar och organisationer möjligheten att nå ut till alla nyinflyttade personer i sitt närområde. Produkten vi erbjuder är stark och uppskattad av våra kunder. Vi har nu växt ur Stockholm och kommer lansera vårt uppskattade koncept i övriga Sverige och till det söker vi en av Stockholms vassaste säljare!

Till vårt team söker vi dig som är driven, förtroendeingivande, nytänkande och som vill hjälpa våra kunder att göra mer affärer. Du kommer att få arbeta med egna områden och leda arbetet i dessa områden. Du kommer även att ha ett projektledarskap. Försäljningen sker via telefon, mail samt genom vårt moderna CRM. Erfarenhet från försäljning över telefon är ett krav.

På Stordåhd är vi högpresterande, tempot är högt och arbetsplatsen är stimulerande. Dina arbetskamrater är i varierande åldrar. Och inte minst: vi drivs alla av att göra affärer och tjäna pengar.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete där du får arbeta med en stark produkt som är väldigt uppskattad. Många av våra kunder väljer att förlänga sina avtal så kundvård är en lika självklar del som nyförsäljning. Produkten är stark så våra förväntningar är hög försäljning vilket innebär möjlighet att tjäna väldigt bra för rätt person. Vi arbetar från ett modernt kontor, centralt i Stockholm.

Fast lön, provision samt bonus. Vänta inte med att skicka in din ansökan – gör det idag då vi rekryterar löpande för denna tjänst

(Personligt brev, cv och gärna foto). Vill du veta mer om tjänsterna – ring VD Niklas Dahlgren 073-7082254 eller maila på niklas.dahlgren@storkom.se.
Mer info
Kontaktperson Niklas Dahlgren
Telefon 073 708 22 54
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.flytt-kalas.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (1 dag kvar)