Projektledare till produktionsavdelning

Projektledare till produktionsavdelning

Om tjänsten

Vår kund är Stokab och deras uppgift är att bygga, hyra ut samt underhålla ett passivt och säkert fibernät i Stockholm. Syftet med infrastrukturen och verksamheten är att stimulera en positiv utveckling för Stockholm genom att bidra till goda förutsättningar för IT-utvecklingen i regionen. Stokab ägs av Stockholms stad och bildades 1994 och har cirka 90 anställda. Häng på och bli en del av deras team!

Produktionsavdelningen ansvarar för att byggnationen av nätet genomförs korrekt för rätt kostnad och i rätt tid. Det är också deras ansvar att se till så att byggnationen av nätet utförs säkert och hållbart.

Projektenheten är en av två enheter på avdelningen. Projektenhetens huvuduppgift är att projektleda, beställa, dokumentera, kontrollera och kvalitetssäkra samtliga projekt där uppdraget är att bygga nytt nät, kanalisation, kablar och nya fiberinstallationer.

Läs gärna mer om Stokab på www.stokab.se.

Om tjänsten
Till projektenheten rekryteras nu en projektledare. Vi söker dig som är intresserad av att vara med och bidra till Stokabs arbete på projektenheten. Nuvarande och framtida fokus är att digitalisera och höja säkerheten i det dagliga arbetet. En annan utmaning är att öka bidraget till en god arbetsmiljö och miljö. Det är också viktigt att bibehålla Stokabs kvalitet och service i leveranserna trots att arbetstakten tidvis blir hög.

Som projektledare blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att driva projekt i enlighet med de ramar som finns vad gäller projektarbete och dess ekonomi såsom planera, projektera, kontrollera, besiktiga, upphandla, ansvara för arbetsmiljö och att miljöregler följs. Du kommer att vara delaktig i och bidra till avdelningens och Stokabs utveckling. Du har ekonomiskt ansvar för dina projekt i enlighet med beslutad attest- och delegationsordning.

Din profil

Vi ser att du både vill utveckla dig själv och är villig att motivera medarbetare att bidra till arbetet framåt och att inspirera till att delta i tvärgrupper mellan enheterna för att främja Stokabs utveckling.

För att lyckas i rollen som projektledare tror vi att du har viss kännedom om Stokab, dess roll på marknaden och i branschen. Du samarbetar gärna med andra samt är inkluderande i dialogen med medarbetare, kollegor och andra. Som person är du flexibel och utmanas av förändringar samt ser lösningar och möjligheter. Du är en bra kommunikatör och har en god analytisk förmåga. Vi tror att du kan identifiera dig väl med våra värdeord: Professionell, Pålitlig och Serviceinriktad.

Följande kompetenskrav ställer vi på tjänsten som projektledare

För tjänsten som projektledare ska du ha 3 års dokumenterad branscherfarenhet inom fiber för fastighetsnät, nod- och nätbyggnation samt kunskaper om schakt och anläggningsbranschen. Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet av projektledning.
  • Högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller anläggning eller kompetenser och erfarenheter som bedöms likvärdiga.
  • Behärska svenska i tal och skrift, engelska i tal.
  • Goda kunskaper i MS Officepaketet
  • Goda kunskaper och erfarenheter av att jobba med projektekonomi, kalkyler och prognoser samt ekonomisk uppföljning
  • Goda kunskaper om Byggherreansvaret, Arbetsmiljöfrågor och Miljöfrågor.
  • Övergripande kunskaper om hur tillstånds- och ansökningsprocesser hanteras gällande bygglovsansökan och liknande ansökningar mot tillståndsmyndigheter, markägare och liknande intressenter.
  • Kunskaper i entreprenadjuridik
  • B-körkort
I den här rekryteringen samarbetar Stokab med Arena Personal. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louisa Björklund: 073-420 55 13 eller louisa.bjorklund@arenapersonal.com.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louisa Björklund
Telefon 0734205513
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss