Stockholmsmässan söker en operativ arbetsledare till Logistikgruppen

Stockholmsmässan söker en operativ arbetsledare till Logistikgruppen

Event Operations är affärsområdet som ska skapa, erbjuda och leverera ett komplett utbud av produkter och tjänster till utställare, konferenskunder, besökare samt arrangörer av mäss-, kongress- och guest events på Stockholmsmässan samt externt i andra anläggningar/lokaler.

Eventproduktions Logistikgrupp har som uppdrag att planera och leverera all typ av logistiktjänster till våra utställare på plats, men även till och från anläggningen. Gruppen ansvarar även för hantering av dagliga interna transporter som ankommer/avgår Stockholmsmässan.

Om rollen

Som arbetsledare inom logistikgruppen kommer din vardag att bestå av följande arbetsuppgifter och ansvarsområden, du kommer att:
 • Bereda och planera logistikflöden riktat till eventen.
 • I kontakt med våra kunder boka logistikuppdrag anpassade för respektive event.
 • Planera, boka personal och utrustning för en effektiv logistikleverans.
 • Samordna och organisera logistikflöden integrerat med övrig produktion i anläggningen.
 • Vid behov delta i övriga leveranser inom Produktions Centers uppdrag och produktionsinriktade uppdrag.
 • Utveckla och ta fram attraktiva lösningar för kunders behov.
 • Vara lyhörd och identifiera möjligheter till merförsäljning.
 • Kvalitetssäkra leveranser.
 • Orderhantering, återrapportering och uppföljning av leveranser i systemstöd.
 • Uppföljning arbetsmiljö och riskhantering inom logistik.
 • Förmedla information och arbetssätt till samarbetspartners och entreprenörer.
 • Omvärldsbevakning.
Din profil

Att arbeta effektivt och strukturerat är en viktig framgångsfaktor. Som person har du ett logistiskt tänk genom hela arbetsprocessen, du arbetsleder med en resultatorienterad förmåga och med ett lösningsorienterat fokus på gästen. Du har erfarenhet av att arbeta i projektform med ojämna arbetscykler och arbetsbelastning. Att se positivt på utmaningar och bidra till gruppens och avdelningens utveckling är en del av vardagen för dig.

Kvalifikationer

Som utbildningsbakgrund har du gymnasiekompetens, alternativt erfarenhet som ger likvärdig kompetens. Viktigt är att du har ett logistiskt tänk, rätt gods på rätt plats i rätt tid till lägsta möjliga kostnad.

Du har körkort med behörighet som minst AM och truckkort A1-4 samt B1.

Du skall ha dokumenterad erfarenhet och kompetens avseende logistik, arbetsledning, resursplanering samt grundläggande ekonomiska kunskaper. Du har också goda kunskaper i Microsoft Windows och Office samt vana av att arbeta i administrativa system. Du är språkkunnig med goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som Arbetsledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, Stockholmsmässan tillämpar provanställning. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Rikard Skärebo Produktionschef på telefonnummer 08-749 41 75. Urvalsarbetet och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om Stockholmsmässan

Stockholmsmässan är Nordens största anläggning för mässor, konferenser och event. I över 75 år har vi arrangerat mässor och event som inspirerat, bidragit med kunskap och skapat affärer. Årligen arrangeras inspirerande event i olika kategorier för alla smaker. Det personliga mötet är grunden för vår kommunikation som människor. Det finns inte något som kan ersätta det. Det gäller allt från oväntade möten på stan till stora organiserade event med tiotusentals deltagare.

Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten - alla sorters möten. Därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa just möten som gör skillnad. Både i det stora och i det lilla.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 jan 2022 (38 dagar kvar)