Operativ arbetsledare Logistikgruppen

Operativ arbetsledare Logistikgruppen

Vill du vara en viktig del i produktionen av Nordens största mötesplats? Har du ett logistiskt tänk och ser lösningar och möjligheter på utmaningar?

Då kan vi erbjuda dig en varierande roll i en händelserik arbetsmiljö, där du och dina kollegor tillsammans jobbar för att möjliggöra event som gör avtryck för både utställare och besökare.

Vad innebär tjänsten?

Som operativ arbetsledare jobbar du med logistiken kring alla våra mässor och events, samordnar och organiserar logistikflöden tillsammans med övrig produktion i anläggningen. Det är du och dina kollegor - i nära kontakt med våra kunder - som bokar logistikuppdrag anpassade för respektive event och bokar personal samt utrustning för en effektiv logistikleverans. Du jobbar för att eventet logistiskt ska flyta på så smidigt som möjligt.

Som arbetsledare ingår du i Logistikgruppen tillsammans med 3 andra kollegor.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta effektivt och strukturerat - här och nu - men också ha förmågan att hela tiden tänka på hur saker kan förbättras och utvecklas inför framtida evenemang. Som person är du social, tydlig och diplomatisk. Du är bekväm med att arbeta i projektform och ser logistik som en viktig del i leveransen för produktionen av eventets helhet.

Vi ser gärna att du som söker har:
  • Gymnasiekompetens.
  • Körkort med minst behörighet AM.
  • Minst 3-4 års dokumenterad erfarenhet av logistikarbete och resursplanering.
  • Goda administrativa förmågor och kunskaper inom t ex Office.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Vana av att arbeta i olika system.
Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning (med sex månaders provanställning) på heltid och med årsarbetstid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 november 2018. Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)
Visa var