Möblerare till Stockholmsmässan

Möblerare till Stockholmsmässan

Vill du ha ett extraarbete där du arbetar med kundkontakt och service utöver det vanliga? Vill du träffa människor från hela världen och bidra till en fantastisk besöksupplevelse för varje besökare? Vi söker just nu möblerare till Stockholmsmässan med start september/oktober.

Vi söker dig som vill arbeta som möblerare på Stockholmsmässan som är Nordens största mötesplats med utställare och tusentals besökare från hela världen. Du kommer att ingå i ett engagerat och kundfokuserat team som ständigt strävar efter att ta servicen till en ny nivå och ge besökarna bästa möjliga upplevelse. Du kommer både att erbjudas möjlighet att arbeta på dagtid, kvällstid och helger.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service eller är beredd att kavla upp armarna lite extra för att lära dig mer om service, kundbemötande och eventarbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Leveranser samt möblering av möbler till montrar och publika ytor
  • Beredning och möblering av temporära kongressalar.
  • Reparation och underhåll av gruppens mtrl samt förproduktion, montering nytillverkning.
  • Leveranser för övriga områden inom produktionsavdelningen
Vem trivs här?

För att trivas i rollen tror vi att du har någon annan form av sysselsättning och längtar efter ett inspirerande och socialt extrajobb. Vi tror att du är service-inriktad, noggrann, drivande, stresstålig, lyhörd och att du klarar tunga lyft.

Gymnaisekompetens samt körkort AM erfordras.

Vad erbjuder vi?

Stockholmsmässan är ett företag som strävar efter inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år. Stockholmsmässan arbetar fokuserat med mångfaldsarbete och jämställdhet. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Uppdragsgivare: Randstad Solutions AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Timanställning vid behov.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 okt (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.