Vi söker en kundförvaltare för vikariat på distrikt Innerstad/Västerort

Vi söker en kundförvaltare för vikariat på distrikt Innerstad/Västerort

Vi söker en kundförvaltare för vikariat på distrikt Innerstad/Västerort

Till vårt distriktskontor med placering på Södermalm och i Hässelby söker vi nu en person för ett föräldravikariat. Du kommer att arbeta som kundförvaltare inom förvaltningsområde 1 och ingå i team Råcksta/Mariehäll

Vad ska du göra?
Du kommer att arbeta med fastigheterna och hyresgästerna inom ditt fastighetsbestånd, du kommer att vara Stockholmshems ansikte ut mot bostadshyresgästerna inom ditt område. Du är en aktiv problemlösare och gillar att jobba både långsiktigt och hantera de snabba ärenden som dagligen hamnar på ditt bord inom fastighetsförvaltning.

Du ansvarar för kundrelationen och utvecklingen av kundnöjdhet. Du har också ansvar för lägenheternas och fastigheternas skick och skötsel. Du ska aktivt jobba med budget, intäkter och kostnader inom ditt område.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med 14 personer varav 3 kundförvaltare, områdestekniker m.fl.

Vem är du?
Vi tror att du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, bygg eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har också erfarenhet av fastighetsförvaltning, kunskap om bostadsfrågor och ett stort intresse för hyresgästen. Du motiveras av att möta kunden och att lösa såväl mänskliga som fastighetsanknutna problem. Du måste ha körkort för bil.

Som person är du kreativ, serviceinriktad och bra på att samarbeta. Du är självgående, gillar att lösa problem och tar ansvar för din uppgift. Du är ekonomiskt medveten och fokuserar på effektivitet ur ett helhetsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Områdeschef Martin Toller, tel. 08-508 39 232. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta Malin Walldén, tel. 08-508 39 125. Facklig representant för Vision är Chantelle Small tel. 08-508 39 508.

Sista ansökningsdag är den 29 juni 2018 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Martin Toller
Telefon 08-508 39 232
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.stockholmshem.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra 27 000 lägenheter bor 50 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom ca 3000 lokaler. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder – hyresgästerna – och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.
Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är ca 350 personer.