Vill du jobba i ett ungt och trevligt team inom fogning? Här är vi!

Om oss

Stockholmsfog startades 2007 med ambitionen att bli ett av
Sveriges ledande fogföretag. Vi är under expansionsfas med i dagsläget 20 anställda som kontinuerligt utbildas för att utföra så kvalitativa och säkra arbeten som möjligt.

Vi är ett trevligt och flexibelt team med ung kompetens som jobbar på raskt. Tillsammans gör vi även aktiviteter ihop utanför arbetet. Nu söker vi dig som delar våra värderingar och vill ingå i vårt team.

Verksamhetsbeskrivning

Stockholmsfog eftersträvar täta hus vilket leder till minskad energiförbrukning samt minimerar riskerna för att fukt ska tränga in. Vi utför alla typer av rörelsefogar vid anslutningar, runt dörrar och fönster, balkongbalustrader, fasadelement och många andra fogar där tätning med rörelsefog krävs.

Vi innehar F-skatt, entreprenadförsäkringar och följer kollektivavtalet Byggnads. Vi åtar oss jobb över hela Sverige, men vår största kundkrets finns idag i Stockholm och Uppsala. Vi tillämpar friskvårdsbidrag för alla våra anställda.

Vi har en strikt drog- och alkoholpolicy. Stickprov på arbetsplatserna kan förekomma.

Arbetsuppgifter

Fogning och tätning.

Vi arbetar med bl.a. brandfogning och brandtätning, structural glazing, prefabfogning, stenfogning, fogning i kök och badrum samt anslutningsfog runt fönster och dörrar. Arbetet utförs på byggarbetsplatser inom hela Storstockholm, med omnejd. Under din provanställning kommer du att gå tillsammans med din mentor för introduktion och upplärning. För rätt person går provanställningen över till en tillsvidareanställning med frihet under ansvar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är alert, punktlig, noggrann, uthållig och praktiskt lagd. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av just fogning, viktigast är att du har ett stort intresse för byggbranschen och vill lära dig mer. För att passa i byggbranschen bör du vara prestigelös och inte rädd för att få lite skit under naglarna. Det är även viktigt för oss att du har en god arbetsmoral med ett gott uppförande under arbetstid då du representerar Stockholmsfog utåt mot våra kunder. Störst vikt läggs på personlig lämplighet.

Krav

· Flytande svenska, i tal och skrift

· Ha ett stort intresse för att jobba i byggbranschen

Meriterande, men inget krav

· Engelska, i tal och skrift

· B-körkort

· Tidigare erfarenhet av fogning

· Tidigare erfarenhet av byggbranschen

Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Varaktighet, arbetstid

Heltid/Tillsvidare.
Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Arbetstid: Normalt 06.30 – 15.30

Ersättning

Fast timlön enligt kollektivavtal

Så ansöker du

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stockholmsfog.se
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (47 dagar kvar)