Sponsorchef till Stockholmsfilmfestival

Sponsorchef till Stockholmsfilmfestival

NU BLIR ETT AV SVERIGES ROLIGASTE SPONSRINGS- OCH FÖRSÄLJNINGSJOBB INOM FILMBRANSCHEN LEDIGT!

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar att ansvara för större konton men även nykundsbearbetning, prospektering, förhandling, verkställande och uppföljning av avtal. Tjänsten innebär även personalansvar med introduktion och stöd till säljteamet för att nå högt ställda mål.

VEM ÄR DU?
För denna tjänst ser vi dig med ett starkt driv, du är kreativ och har ett engagemang utöver det vanliga. Du har relevant utbildning inom marknadsföring och sälj samt några års dokumenterad säljerfarenhet från kultur- och/eller mediabranschen, om möjligt erfarenhet från sponsring inom kultur. Engelska språket är något du talar och skriver obehindrat. Vi värdesätter personliga erfarenheter och egenskaper högt. Du stimuleras av att jobba i en fartfylld miljö och självklart älskar du film.

VI ERBJUDER
Välkommen att söka till en arbetsplats med ett initiativrikt, professionellt team. Vi jobbar mot högt uppsatta mål och krav på kvalitet. Devisen är att årets festival ska bli den bästa någonsin, men vi ser även till att ha roligt under resans gång.

ANSTÄLLNINGSFORM
TILLSVIDARE. 6 MÅN PROVANSTÄLLNING TILLÄMPAS. HELTID.

Start: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag är 2018-08-31. Urval och intervjuer sker löpande från och med nu och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stockholmfilmfestival.se/sv
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholms internationella filmfestival startade 1990 och är idag en av norra Europas största kulturevenemang. Festivalen äger rum varje år i november med över 160 filmer från mer än 60 länder. Stockholms filmfestival är mer än film i november, med exklusiva förhandsvisningar året om, Sommarbio i augusti och Stockholms filmfestival Junior, en festival för barn och unga mellan 6 och 19 år, i april.