Biträdande projektledare varv

Biträdande projektledare varv

Nu söker SRVAB fler biträdande Projektledare.

Detta är den perfekta instegstjänsten för den som vill lära sig alla förekommande service-, reparations- och ombyggnadsarbeten som utförs på handelsfartyg, bilfärjor, passagerarfartyg och örlogsfartyg - yrkesvariation och stimulans kommer vara mycket stor många år framöver.

Som biträdande Projektledar krävs en förståelse för produktionen på ett varv och ett ordningssinne för att hela tiden vara steget före produktionen i de olika pågående projekten. Stor del av dagen går ut på att dokumentera, protokollföra, hålla reda på resurser, kostnader och ha dialog med arbetsledarna.

Det är önskvärt att du har någon marinteknisk utbildning och gärna har provat på tekniskt arbete ombord på fartyg.

Personliga egenskaperna bör vara att engagemang är viktigare än specifik kompetens. Viktigt är även att du är flexibel, stresstålig och har förmåga för problemlösning. En mycket god samarbetsförmåga krävs eftersom kommunikationen med beställare, projektledare, arbetsledning och underleverantörer måste flyta smidigt.

Krav:
  • Administrativ läggning med tekniskt intresse
  • Datorvana Microsoft Office och affärssystem
  • Inget i Polisens belastningsregister
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Ordnat boende i Stockholm
  • B-körkort
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning, placering i Stockholm, på Beckholmen, omgående tillträde och du rapporterar till produktionschefen.

Varvet erbjuder friskvårdsbidrag och mobiltelefon.

För att fördjupa sig mer om varvet så besök gärna www.srvab.com

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs!

Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt på www.marinkraft.se/lediga tjänster/Biträdande Projektledare varv

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobilnr. 070-5322116

Sökord: projektledare, projektledning, varv, shipping, fartyg, fartygsteknik, mariningenjör, marin civilingenjör, farkostteknik, biträdande projektledare, projektkoordinator, fartygskoordinator.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm.

SRVAB har idag 47 fast anställda samt har normalt även ett 20-tal inhyrda arbetstagare i gång samtidigt. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.