Snickare
Nu söker vi dig som gillar fastigheter lika mycket som vi och känslan av att varje dag veta att du bidragit till trivsel och nöjda hyresgäster.

Här har vi stort fokus på hållbarhet, att förvalta ett fastighetsbestånd som spänner över mer än 100 år och ge våra boende en service i toppklass. Välkommen till SKB du med!

Om jobbet
Din arbetsdag planerar du självständigt utifrån inkomna arbetsorder. Starten sker från hemmet och med din servicebil åker du direkt till första uppdraget. Arbetsuppgifterna är alla förekommande snickeriuppgifter som finns inom fastighetsförvaltning. Du jobbar hemma hos hyresgäster, i allmänna utrymmen och hos våra lokalhyresgäster. Variationen är stor och de flesta brukar ange att den ena dagen inte är den andra lik. Kanske beroende på ett fastighetsbestånd som sträcker sig från 1917 - 2022, men även att kontakten med våra boende ger så många trevliga möten.

Du kommer att bli den tredje snickaren hos SKB och ni ingår i en hantverksgrupp med bred yrkeskompetens inom el, VVS, murare, golv-plattläggare och tvättmaskinsreparatörer.

Din bakgrund
  • Utbildad och erfaren snickare
  • Meriterande om du har praktisk erfarenhet från att jobba i människors hemmamiljö
  • B-körkort
Du gillar att leverera service, är positiv och social och skapar goda relationer med hyresgäster och kollegor. Som person har du ett strukturerat och planerande arbetssätt med god förmåga att kunna prioritera. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och samtidigt vara en god lagspelare.

Vi erbjuder
  • En trygg och ansvarstagande arbetsgivare som har varit verksam sedan 1916
  • Kollegor som trivs tillsammans och stöttar varandra
  • Ett självständigt jobb där du själv planerar din arbetsdag
  • Möjligheter till personlig utveckling
  • Förmånliga anställningsvillkor exempelvis flextid och 28 dagars semester
  • Kollektivavtal, företagshälsovård och friskvårdsbidrag
Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen eller om du vill få en kontakt med rekryterande chef eller facklig representant, kontakta tf HR-chef Anna-Lena Lehto, anna-lena.lehto@skb.org, 08-704 60 88.

Varmt välkommen med din ansökan som du registrerar på https://jobbahos.skb.org/ senast den 19 augusti.
Mer info
Kontaktperson nna-Lena Lehto
Telefon 08-704 60 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skb.se/
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SKB är en kooperativ hyresrättsförening som bygger, förvaltar och hyr ut lägenheter till medlemmarna. Idag har vi över 8 200 lägenheter i Stockholms stad och i sex kringliggande kommuner. Det gör oss till den största privata hyresrättsaktören i Stockholm.

Vill du veta mera, titta gärna här https://www.skb.org/