Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Vi söker en serviceinriktad fastighetsskötare till våra fastigheter i Björkhagen

Genom den kooperativa hyresrätten och med stort fokus på hållbarhet, skapar vi rum för fler och en mer varierad bostadsmarknad. Det tycker vi känns bra – att jobba för gott helt enkelt.

Nu söker vi dig som gillar fastigheter lika mycket som vi

Som fastighetsskötare hos oss har du ansvar för "dina" fastigheter och du arbetar självständigt, men också tillsammans med kollegor. Förvaltningsavdelningens enhet Förvaltare och boendeservice ansvarar för den dagliga skötseln av våra fastigheter. Enheten består av ett 60-tal fastighetsskötare och är indelad i sju förvaltarområden. Inom respektive förvaltarområde har man ett nära samarbete och täcker upp för varandra vid exempelvis sjukdom och semester.

Björkhagen ingår i förvaltarområde Söderort Östra som består av en förvaltare och totalt åtta fastighetsskötare. Du kommer att ha ansvar för våra tre fastigheter i Björkhagen, vilka är byggda i slutet av 1940-talet. Fastigheterna har totalt 152 lägenheter samt ett antal mindre lokaler.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar trädgårdsskötsel, trapphusstädning, snöröjning och löpande reparationer, samt tillsyn av inre och yttre miljö. Till din hjälp har du också våra egna specialhantverkare.

I arbetet ingår omfattande kontakter med de boende samt en del föreningsarbete, som exempelvis samarbete med kvartersrådet. Kvartersråd finns i varje bostadskvarter och man sammanträder ungefär en gång i månaden och diskuterar då förvaltningsfrågor och mycket annat.

Under vinterhalvåret ingår snöberedskap/snöjour på helger i dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, samt några års arbetserfarenhet. Som person är du serviceinriktad, utåtriktad, självständig och flexibel. Du har gott ordningssinne samt förmåga att skapa god kontakt med boende. B-körkort (manuell växellåda) är ett krav och vi värdesätter om du har intresse för utemiljön.

Kontakta gärna förvaltaren Johan Brottsjö, tel 08-704 61 09, eller enhetschefen Monika Gröning, tel 08-704 61 64, om du vill veta mer om tjänsten.

Vi erbjuder kollektivavtal, flextid, en positiv och bra arbetsmiljö med möjligheter till utveckling inom yrkesrollen samt möjlighet att styra den egna arbetsdagen.

Facklig representant är Eva Westman, tel 08-704 60 41 (Fastighetsanställdas förbund).

Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen att skicka in den senast den 19 april 2021.

Kontaktpersoner
Johan Brottsjö, Förvaltare
08-704 61 09

Monika Gröning, Chef Förvaltare och boendeservice
08-704 61 64
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.skb.org/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SKB är en kooperativ hyresrättsförening som bygger, förvaltar och hyr ut lägenheter till medlemmarna. Idag har vi över 8 100 lägenheter i Stockholms stad och i fem kringliggande kommuner. Det gör oss till den största privata hyresrättsaktören i Stockholm.