Truckförare till containerterminalen

Truckförare till containerterminalen

Stockholms Hamnar rustar för en spännande framtid och behöver därför personal till containerterminalen i Frihamnen i Stockholm! För att säkerställa driften och för att klara av volymökningen finns nu möjlighet att ansöka både projekt- och timanställningar.

Anställningarna innebär även möjlighet att bli en del av personalen i den nya containerterminalen Stockholm Norvik Hamn, i Nynäshamn, när den öppnar i maj 2020. Den nya terminalen kommer att drivas i Hutchison Ports regi.

Dina arbetsuppgifter som truckförare är främst truckkörning men arbetet innebär även ett flertal olika arbetsuppgifter som t.ex. riggning av järnvägsvagnar och arbete som personal ombord. Möjlighet till kranförarutbildning finns vid behov, när du har fått god vana med att köra truck och lämplighet för kranförarutbildning bedömts. Arbetstider är måndag till fredag enligt schema, men kvälls- och helgarbete förekommer. Lön enligt kollektivavtal.

Är det här du?

Vi söker dig som har gymnasieexamen, erfarenhet av hamnverksamhet eller har arbetat med motsvarande uppdrag tidigare. Vi förutsätter du innehar B-körkort samt grundläggande truckutbildning. Erfarenhet från hamnarbete inom containerverksamhet samt truckutbildning för terminaldragtruck, containertruck eller grensletruck är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad, lösningsinriktad, noggrann och gillar ordning och reda. Vi värdesätter att du har lätt för att samarbeta med andra. Vi söker två personer på heltid till maj 2020 samt flera behovsanställda med möjlighet till fortsatt arbete i den nya containerhamnen i Nynäshamn.

Stockholms Hamnar arbetar för en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför kan slumpmässiga drogtester förekomma under anställningen.

Vi ser fram emot din ansökan

För mer information om tjänsterna kontakta Lena Fogelberg, tel. 08-670 26 34. Din ansökan vill vi ha senast den 25 augusti 2019 men urval sker löpande. Ange i din ansökan vilken tjänst du söker.

Om Stockholms Hamnar

Stockholms Hamnar främjar sjöfarten och säkrar regionens varuförsörjning genom att erbjuda kajplatser samt service och tjänster för färje-, kryssnings- och godstrafiken. Stockholms Hamnar finns i Stockholm, Kapellskär och Nynäshamn. Koncernen har 187 anställda och omsatte 866 mkr under 2018.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Sjöfart
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.stockholmshamnar.se/om-oss/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)