Liftförare som trivs på höga höjder (C-körkort) - Direktrekrytering

Liftförare som trivs på höga höjder (C-körkort) - Direktrekrytering

Om tjänsten

Vår kund Stockholms Höjdliftar (SHL) behöver förstärka upp med en Liftförare/Chaufför.

Stockholms Höjdliftar (SHL) är ett företag som erbjuder uthyrning av alla typer av liftar, mobilkranar och maskiner. De utför arbeten på höga höjder. Deras kunder är allt från stora byggbolag, plåtslagsfirmor och reklamföretag till mindre företag. För SHL är säkerheten och miljön mycket viktig, och maskiner hyrda från SHL ska alltid vara av högsta kvalitet.

Som Liftförare/chaufför hos SHL kommer du att med hjälp av en stor höjdlift eller mobilkran vara behjälplig med olika arbeten som sker på höga höjder. Höjdliften styrs från korgen och de högsta liftarna når 70 meter upp, vilket gör att du måste känna dig bekväm med höga höjder. För att kunna framföra maskinerna krävs ett C-körkort.

Du kommer vara delaktig i hela arbetsprocessen av uppdraget, allt från att planera skede för genomförandet till att manövrera liften.

SHL håller till i Vallentuna, och tjänsten är på heltid. Arbete kan komma att ske på obekväm arbetstid.

Din profil

Krav för denna tjänst är C-körkort. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. För att passa som Liftförare hos SHL så behöver du vara noggrann, strukturerad, självgående och ha ett högt säkerhetstänk.

Det är viktigt att du är bekväm med att arbeta på höga höjder. Det är även en stor fördel om du är praktiskt lagd.

Vid anställning kommer du få en ordentlig internutbildning av SHL, för att kunna utföra arbetet väl och säkert.

Observera att all kontakt sker genom oss på Arena Personal som sköter denna rekrytering.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss