Redovisningsekonom till Stockholms Auktionsverk

Redovisningsekonom till Stockholms Auktionsverk

Det här är en tjänst för dig som tycker om att arbeta mot deadlines, har djupa kunskaper inom redovisning, är ansvarstagande, noggrann och kundorienterad med kommunikativ förmåga. Du räds inte för nya utmaningar och ett högt tempo.

Arbetsuppgifter:

I din roll som redovisningsekonom får du möjlighet att fokusera på problemlösning på ett kreativt plan. Du arbetar med löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer, månads- och årsbokslut med årsredovisningar och deklarationer. Du kommer få stämma av konton samt se över företagets kostnader/intäkter, säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla ekonomiprocesserna.

Du kommer också bygga interna kontroller och vara delaktig i budgetarbete och i övriga ekonomiarbete, resultatanalyser, kontaktperson med våra revisorer samt rapportera till Ekonomichefen.

Vi söker dig som:

- För att passa hos oss har du minst 5 års tidigare erfarenhet av redovisning, gärna som redovisningskonsult, där du arbetat självständigt med löpande bokföring och självständigt har gjort bokslut

- Har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande utbildning

- Har mycket goda kunskaper i Excel

-Flytande i både svenska och engelska, i både tal och skrift då du kommer använda båda språken i arbetet

- Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Pyramid.

Övrig information

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Procas Business
Relations AB

Start: Omgående
Omfattning: heltid.
Placering: Stockholm

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Skicka din ansökan så snart som möjligt via ansök knappen i annonsen

Vid frågor om tjänsten ring: 0702644170.

Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholms Auktionsverk är ett svenskt auktionshus som grundades
1674 och är idag världens äldsta verksamma auktionshus.
Stockholms Auktionsverk är idag en av de ledande nordiska marknadsplatserna för konst, konsthantverk och äldre och modernare antikviteter. Stockholms Auktionsverk har filialer i
Göteborg, Malmö, Helsingborg och Helsingfors. Stockholms
Auktionsverk kan betraktas som ett börsgolv för svensk och internationell kulturhistoria. Verksamheten bygger på förtroende, kunskap, tradition och personliga kontakter. I personalstyrkan ingår omkring trettio välutbildade experter i olika specialområden, olika kulturer och historiska epoker inom konst, konsthantverk och antikviteter.