Demand Generation Lead

Demand Generation Lead

Demand Generation Lead

Om rollen
Eniros marknadsavdelning söker efter en Demand Generation Lead som kan vara en del i att driva vår transformation. Som Demand Generation Lead har du en nyckelroll på marknadsavdelningen och i bolagets turnaround. Du kommer att vara en ledande kraft i arbetet med att skapa nya affärsmöjligheter för Eniro med hjälp av din gedigna kunskap och erfarenhet inom digital marknadsföring. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att vi utvecklar vår trafik i både volym och kvalité samt att vår webbplats konverterar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Driva trafik och säkerställa konvertering på våra landningssidor
  • Säkerställa ROI på våra kampanjer
  • Planera, exekvera, följa upp och optimera våra digitala kampanjer
Mer om dig
  • Du har förmodligen flera års erfarenhet från digital marknadsföring i allmänhet och leadsgenerering/trafikanskaffning i synnerhet inom B2B alternativt e-handel
  • Du har omfattande erfarenhet av SEM, PPC och Inbound Marketing i både metod och verktyg.
  • Du har gedigen erfarenhet av arbete med analysverktyg som till exempel Google Analytics, Adobe Analytics
  • Förmodligen har du examen från högskola eller universitet inom företagsekonomi, marknadsföring och kommunikation eller liknande.
  • Det är särskilt meriterande om du utöver Svenska också bemästrar Norska eller Danska
Rollen är placerad i Stockholm på vårt huvudkontor i Kista och du kommer att rapportera till Head of Marketing Andreas Perneby.
Om du har frågor om rollen och/eller uppdraget nås Andreas här: 073- 521 05 19 alt. andreas.perneby@eniro.com

Om Eniro
Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Företaget är specialiserat inom lokalt sök och informationen i Eniros databaser är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden.
Eniros välkända varumärken, produkter och tjänster används dagligen av ett stort antal användare. Varje månad har Enirokoncernens digitala tjänster i genomsnitt 23,2 miljoner unika besökare som gör 70,6 miljoner sökningar. Bland de webbplatser med flest unika besökare 2015 placerade sig eniro.se i Sverige på åttonde plats, krak.dk i Danmark på fjärde plats och gulesider.no i Norge på fjortonde plats.
Mer info
Kontaktperson Andreas Perneby
Telefon 073-5210519
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Eniro Sverige AB
Sista ansökningsdag 25 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som varumärke är Eniro välkänt, men vi vill mer än så. Vi vill uppfattas som specialister på lokalt sök, oavsett vilken kanal man väljer och i alla de länder där vi verkar. Därför har vi som vision att bli Symbolen för lokala upptäckter. VI SÖKER MEDARBETARE SOM VILL VARA MED ATT UPPFYLLA VÅR VISION För att vår vision ska bli verklighet behöver hela vår verksamhet, och alla vi som arbetar i företaget, dela den samt vår ambition att utvecklas. För att uppnå våra mål, stärka vårt erbjudande och därmed vår position på marknaden är det viktigt för oss att hitta rätt person till rätt plats.