Abonnemangssäljare Telecom 80%

Stockholm · Försäljning · 30 nov

Om jobbet

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen? Är du proffs på att sälja abonnemang till mobiltelefoner? Då är det dig vi söker som butikssäljare till vår Telecomavdelning!

Arbetsbeskrivning
I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta med att sälja abonnemang på vår Telecomavdelning men vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig med all försäljning på din egen eller på någon av de övriga avdelningarna i varuhuset.

Det ska vara en upplevelse att handla på Media Markt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga digitalkameror och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering.

Tjänsten är på deltid 80% och är en tillsvidareanställning (med möjlighet till förlängning). Tillträde till tjänsten är omgående. Lönen kommer att bestå av en avtalsenlig fast garantilön och utöver det även möjlighet till provision.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och främst för att sälja mobiltelefonabonnemang samt tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du måste ha erfarenhet från försäljning av mobiltelefonabonnemang. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?
Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. Vid evetuella frågor vänligen kontakta Fredrik Sundin på email: sundinf@mediamarkt.se
(OBS! Inga ansökningar via e-mail, alla ansökningar sker via länken.)

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2017-11-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Butik
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus. Idag är vi 27 varuhus och en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Vårt huvudkontor i Stockholm- Stocksund är en servicefunktion till våra varuhus.

MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och
vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?