Underhållstekniker - fastighet

Underhållstekniker - fastighet

Arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren underhållstekniker med inriktning fastighet som vill vara en del av denna resa och bidra till att göra detta möjligt. Du kommer vara sakkunnig för vår befintliga fastighet och berganläggning samt utföra och leda förebyggande, avhjälpande och planerat underhåll.

Vill du utvecklas i en verksamhet som genomgår en spännande förändringsresa? Då är det dig vi söker! Din nya arbetsplats är belägen i Henriksdal, centralt placerad mellan Stockholms innerstad och Nacka. Du kommer tillhöra en enhet som har uppdraget att förvalta och utveckla fastigheten och anläggningen.

Under de närmaste åren kommer Henriksdals reningsverk vara föremål för många och omfattande om- och tillbyggnationer. Din utmaning kommer vara att felsöka, underhålla och utveckla vår anläggning. Det gör du i samarbete med vår Fastighetsförvaltare för Berg & Bygg och övriga funktioner inom Stockholm Vatten och Avfall samt bolagets externa leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Utföra, leda och beställa förebyggande, avhjälpande och planerat underhåll. Fokus ska vara inom bygg och anläggning.
  • Utföra lång- och kortsiktiga FU aktiviteter inom ansvarsområdet och se till att dessa avrapporteras i underhållssystemet.
  • Utföra rondering i styrsystemet och i anläggningen.
  • Förvalta rutiner.
  • Leda underhållsprojekt inom bygg- och anläggningsområdet.
  • Underhålla och utveckla underhållssystemet inom ansvarsområdet.
  • Delta som sakkunnig i bygg & anläggningsprojekt tillsammans med Fastighetsförvaltare för Berg & Bygg.
  • Bevaka teknikutvecklingen inom området och lämna förslag på tillämpningar i befintlig anläggning samt i pågående förbättrings- och projektarbeten.
  • Delta vid förbättrings- och utvecklingsmöten samt riskanalyser inom området.

Kvalifikationer


Kvalifikationer - Krav

Vi tror att du är en erfaren tekniker med inriktning mot Fastighet, Bygg eller Driftteknik. Du har jobbat ca 5-10 år som tekniker och har gymnasieutbildning eller YH-utbildning. Körkort B är ett krav.

Meriterande - Meriterande

Meriterande är erfarenhet av underhållssystem.

Självgående - Krav

Självgående - Du tar ansvar för ditt egna arbete genom att strukturera och driva ditt arbete framåt självständigt.

Initiativtagande - Krav

Initiativtagande - Du tar initiativ i ditt arbete och får saker att hända. Du besitter en förmåga att omsätta planering till aktivitet som leder till önskade resultat.

Samarbetsförmåga - Krav

Samarbetsförmåga - Som person bidrar du till ett gott samarbete genom att ha ett öppet, tillmötesgående och problemlösande förhållningssätt. Du bjuder in till dialog, lyssnar aktivt och anpassar din kommunikation utifrån rådande situation.

Kommunikativ - Krav

Kommunikativ - Du lyssnar in och anpassar dig till mottagare och situation. Du talar tydligt och engagerat i både enskilda möten och i större sammanhang, för att påverka och övertyga i avsikt att få med sig andra.

Ansök senast: 2022-12-16

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Kontakt

Simon Andersson

Sektionschef, berg och anläggning

08-522 134 17.
Mer info
Kontaktperson Simon Andersson Sektionschef, berg och anläggning
Telefon 08-522 134 17
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stockholmvatten.se
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för stadens avfallshantering. Hos oss arbetar cirka 550 medarbetare inom en rad yrkesgrupper på olika avdelningar. Vatten- och avloppsdelen omfattar produktion och leverans av dricksvatten, att ta hand om och rena avloppsvatten, hantera dagvatten och ansvara för vattenkvaliteten i sjöar och vattendrag. Verksamheten har funnits i mer än 150 år och bedrivs i en storstad som ständigt är i rörelse. Inflyttningstakten till Stockholmsregionen motsvarar två fullastade SL-bussar om dagen. Alla behöver ha tillgång till rent dricksvatten, fungerande avlopp och miljömässig avfallshantering. Det ställer höga krav på utveckling och infrastruktur, där vår verksamhet är en förutsättning för regionens tillväxt.