Underhållstekniker/Maskinförare

Underhållstekniker/Maskinförare

Norsborgs vattenverk svarar för produktionen av dricksvatten, allt från intag av råvatten från Mälaren till rening och utpumpning av dricksvatten till huvudvattennätet. Enheten ingår i vattenproduktions-avdelningen som ansvarar för drift och underhåll av Norsborg och Lovös vattenverk samt reservattentäkten Bornsjön.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att utföra rensningar av långsamfilter. Rensningen är en typ av sandhantering med maskin. Till dessa arbetsuppgifter används i huvudsak kompaktlastare, hjullastare och traktor med släp.

I arbetet ingår även att sköta sandtvätt samt underhåll och enklare reparationer av de maskiner som används vid rensningen. Maskinförarna ska även utföra processtekniska arbeten som kemikalie-hantering, rengöring städning och enklare reparationsarbeten på processanläggningen samt delta i arbetet med underhåll av markytor.

Din bakgrund

Du bör ha maskinförarbevis eller vana från kompaktlastare, traktor med grävaggregat, hjullastare och truck. Vana från processanläggning är ett plus. Kan du utföra enklare schakt- och grävningsarbeten med traktorgrävare är detta en fördel.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Håkan Eklund på telefon 08-522 138 03. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Det innebär att du måste vara svensk medborgare och att säkerhetsprövning samt registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.
Mer info
Kontaktperson Håkan Eklund
Telefon 08-522 138 03
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stockholmvatten.se
Sista ansökningsdag 1 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet.

Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för stadens avfallshantering. Hos oss arbetar cirka 550 medarbetare inom en rad yrkesgrupper på olika avdelningar. Vatten- och avloppsdelen omfattar produktion och leverans av dricksvatten, att ta hand om och rena avloppsvatten, hantera dagvatten och ansvara för vattenkvaliteten i sjöar och vattendrag.

Verksamheten har funnits i mer än 150 år och bedrivs i en storstad som ständigt är i rörelse. Inflyttningstakten till Stockholmsregionen motsvarar två fullastade SL-bussar om dagen. Alla behöver ha tillgång till rent dricksvatten, fungerande avlopp och miljömässig avfallshantering. Det ställer höga krav på utveckling och infrastruktur, där vår verksamhet är en förutsättning för regionens tillväxt.