Maskintekniker/underhållstekniker med fokus på pumpstationer

Maskintekniker/underhållstekniker med fokus på pumpstationer

Vi levererar dricksvatten och avleder avloppsvatten för 1,5 miljoner kunder varje dag. Detta genom ett effektivt underhållsarbete där vi säkerställer driften av våra cirka 1000 anläggningar tillhörande ledningsnät (pumpstationer, vattenreservoarer med mera). Vi jobbar tillsammans med våra långsiktiga bolagsmål för att skapa världens mest hållbara stad. Enheten består av drygt 35 medarbetare fördelat på fyra grupper; Förebyggande underhåll, Avhjälpande underhåll, EL, samt Planering och utveckling.

Arbetsuppgifter och utmaningar
Vi har mycket höga krav på leveranssäkerhet och dricksvattenkvalitet, en grundförutsättning för detta är ett väl fungerande underhåll.
Som maskintekniker/underhållstekniker hos oss arbetar du i gruppen för avhjälpande underhåll där vi är ett glatt team i olika åldrar med ett stort intresse för mekanik, här kommer du även att få jobba med förebyggande underhåll samt vissa ombyggnadsarbeten. Underhållet sker främst med fokus på pumpar, ventiler och fastighetsskötsel.

Dina erfarenheter och bakgrund
För att lyckas i rollen som maskintekniker hos oss behöver man tycka om att samarbeta och ha ett genuint intresse för verksamheten. Du bör ha några års yrkeserfarenhet av modern underhållsverksamhet, certifiering och relevant utbildning är meriterande. Vi ser även gärna att du har arbetat med underhåll av pumpar och/eller fastighetsunderhåll samt VA.

Vi anser att våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför står omtanke högt i fokus när det handlar om våra medarbetare och kunder, därför krävs här ett högt säkerhetstänk samt att våga vara driven i ständiga förbättringar. Arbetet kräver god datorvana och det är meriterande om du har goda kunskaper i underhållssystem. B-körkort är ett krav för att kunna utföra arbetet.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan
Om du tycker att du känner igen dig i beskrivningen och att jobbet ser intressant ut så ser vi fram emot din ansökan. Sista ansökningsdag är den 25 april 2021.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du arbetsledare Stefan Tenglund på 08-522 128 05 eller via mejl till: stefan.tenglund@svoa.se Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vatten och Avfalls kundtjänst på telefon: 08-522 120 00.

Mer om oss
Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar. Stockholmsregionen är i dagsläget en av Europas snabbast växande regioner. Befolkningstillväxten tillsammans med klimatutmaningar och långsiktiga klimat- och hållbarhetsmål inom staden innebär stora krav på Stockholm Vatten och Avfalls verksamheter.

Välkommen med din ansökan!

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.
Mer info
Kontaktperson Stefan Tenglund, Arbetsledare
Telefon 08-522 128 05
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stockholmvatten.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för stadens avfallshantering. Hos oss arbetar cirka 550 medarbetare inom en rad yrkesgrupper på olika avdelningar. Vatten- och avloppsdelen omfattar produktion och leverans av dricksvatten, att ta hand om och rena avloppsvatten, hantera dagvatten och ansvara för vattenkvaliteten i sjöar och vattendrag. Verksamheten har funnits i mer än 150 år och bedrivs i en storstad som ständigt är i rörelse. Inflyttningstakten till Stockholmsregionen motsvarar två fullastade SL-bussar om dagen. Alla behöver ha tillgång till rent dricksvatten, fungerande avlopp och miljömässig avfallshantering. Det ställer höga krav på utveckling och infrastruktur, där vår verksamhet är en förutsättning för regionens tillväxt.