Eltekniker/elektriker VA

Eltekniker/elektriker VA

Stockholm Vatten och Avfall , Ledningsnät, Teknik

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,4 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Vill du arbeta långsiktigt i en framtidsbransch där leverans och säkerhet prioriteras främst?

Vi levererar dricksvatten och avleder avloppsvatten för 1,4 miljoner kunder varje dag, detta genom ett effektivt underhållsarbete som säkerställer driften av våra drygt 500 anläggningar (pumpstationer, magasin m.m.).

Ditt uppdrag

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Arbeta med avhjälpande och förebyggande underhåll på våra elanläggningar, men även i nödvändig utsträckning inom styr/regler och tele/data.
  • Vid behov ingå i Stockholm Vatten och Avfalls jourorganisation.
  • Tillsammans med dina kollegor medverka till ständig utveckling och förbättringar av verksamheten
Du kommer fortlöpande få den utbildning arbetsuppgifterna kräver.
Uppgifterna är varierande och fördelas mellan de olika anläggningarna, du utgår dock alltid från vår huvudanläggning i Högdalen.


Din profil


Du har:
  • Goda teoretiska kunskaper och kännedom om elinstallationer i allmänhet, samt inom styr- och reglerteknik.
  • Arbetat med underhållssystem, datakommunikation, SCADA-system.
  • God kunskap om felsökning.
  • Erfarenhet av pumpstyrningar är meriterande.
  • Körkort B är ett krav för att utföra arbetet.
Det krävs att du har högt säkerhetstänkande, analytisk förmåga, förmåga att arbeta planerat och strukturerat, är noggrann, har god samarbetsförmåga men att du även kan arbeta självständigt.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan idag! Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 22 mars 2019.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du arbetsledare Lars Jansson på tfn 08-522 128 27 eller e-post lars.jansson@svoa.se. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vatten och Avfalls växel 08-522 120 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stockholmvatten.se
Sista ansökningsdag 22 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för stadens avfallshantering. Hos oss arbetar cirka 550 medarbetare inom en rad yrkesgrupper på olika avdelningar. Vatten- och avloppsdelen omfattar produktion och leverans av dricksvatten, att ta hand om och rena avloppsvatten, hantera dagvatten och ansvara för vattenkvaliteten i sjöar och vattendrag. Verksamheten har funnits i mer än 150 år och bedrivs i en storstad som ständigt är i rörelse. Inflyttningstakten till Stockholmsregionen motsvarar två fullastade SL-bussar om dagen. Alla behöver ha tillgång till rent dricksvatten, fungerande avlopp och miljömässig avfallshantering. Det ställer höga krav på utveckling och infrastruktur, där vår verksamhet är en förutsättning för regionens tillväxt.