Trädgårdsmästare / filialchef

Trädgårdsmästare / filialchef

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett familjeägt företag inom skötsel och anläggning av trädgårdar. Vi har många olika typer av kunder över hela Stockholm, främst privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi är idag knappt 20 personer på årsbasis.

Vi som jobbar har alla ett stort intresse för trädgård och ser det som en utmaning att sköta om och förbättra våra kunders utemiljö. Vi tar ansvar för våra kunder och har möjlighet att komma med egna idéer och förslag till förbättringar. Våra kunder är intresserade av sina trädgårdar och öppna för förändringar. Vi som arbetar har oftast kontakt direkt med kunden för att planera skötsel och ta fram växtförslag och förbättringar av deras utemiljö.

Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Det är ett självständigt arbete där vi arbetar två och två, oftast en trädgårdsmästare och en trädgårdsarbetare per bil, vi hjälper även varandra mellan teamen, och vid större arbeten kan flera team vara inblandade. En vanlig dag har teamet två eller tre kunder som återkommer varje eller varannan vecka. Men vi har också engångsuppdrag där vi förändrar kunders utemiljöer som kan vara allt från en dag till någon vecka.

Vi har stora fina lokaler i Saltsjö-Boo och är ett företag som vill utvecklas och växa. Vi kommer därför att öppna en filial i norrort.

Vi söker därför en Erfaren trädgårdsmäster/filialchef

Vi behöver en kraftfull, självständig och initiativrik person som vill utveckla vår nya filial och ta ansvar för den personal som kommer att anställas. Någon som är beredd att hugga i och ta ansvar för den dagliga verksamheten. Vi söker därför dig med flera års dokumenterad erfarenhet av trädgårdsskötsel. Gärna med erfarenhet från arbetsledning. Du måste ha erfarenhet av att upprätta offerter och att bemöta kunder. Ordningssinne och resultatmedvetenhet är absoluta krav.

Låter detta som ett jobb för dig? Är du rätt person så erbjuder vi en tillsvidaretjänst. Skicka in en ansökan där du beskriver dig själv och varför du passar att jobba hos oss. Vi besvarar alla ansökningar som inkluderar CV och personligt brev!
Mer info
Kontaktperson Johan Leffler
Telefon 087175277
Email Mejla Johan Leffler
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård, Naturvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett familjeägt företag inom skötsel och anläggning av trädgårdar. Vi har många olika typer av kunder över hela Stockholm, främst privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi har stora fina lokaler i Saltsjö-boo och är ett företag som vill utvecklas och växa.