Trädgårdsarbetare med stort intresse för skötsel sökes

Trädgårdsarbetare med stort intresse för skötsel sökes

Välkommen till oss om du har intresse för utemiljö och ser det som stimulerande att sköta om och förbättra våra kunders trädgårdar, parker, tomter. Vi tar ansvar för våra kunders ytor och har möjlighet att utveckla dem. Vi som arbetar har ofta någon typ av kontakt direkt med kunden för att planera skötsel och ta fram växtförslag och förbättringar av deras utemiljö.

Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Vi hjälps åt i team med det mesta, både de roliga och mindre roliga arbetsuppgifterna.

Det är ett självständigt och fysiskt arbete där vi oftast arbetar två och två, per bil. Vi hjälper såklart varandra mellan teamen. En vanlig dag har ett team två eller tre kunder som återkommer varje eller varannan vecka.

För oss har det såklart betydelse att du har ett intresse och erfarenhet för trädgård samt växtkännedom och kan hantera de enklast, vanligaste maskinerna och har en god fysik. Har du någon typ av trädgårdsutbildning är det ett stort plus. Erfarenhet av trädgårdsskötsel är meriterande, B-körkort är ett krav. Att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som en självklarhet, samt att du gillar att jobba med kroppen och inte är rädd för att ta i.

Vi hoppas detta låter intressant och att du vill bli kollega med oss.

Skicka ett personligt brev och Meritförteckning till oss.
Anja Wikén
Trädgårdschef

Intervjuer sker löpande. Säsongsanställningarna startar i april och pågår fram till oktober/november med möjlighet till förlängning/fast anställning."

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Anja
Telefon 073-5441275
Område Stockholms stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett familjeägt företag inom skötsel och anläggning av trädgårdar. Vi har många olika typer av kunder över hela Stockholm, främst privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi har stora fina lokaler i Saltsjö-boo och är ett företag som vill utvecklas och växa. Då vi har en stor efterfrågan på våra tjänster öppnar vi filial Stockholm Norr våren 2020. Filialen kommer att bestå av två arbetande team, till att börja med.

Vi söker Trädgårdsarbetare med blick och känsla för arbetet till båda våra arbetsplatser.