Underhållsingenjör till Stockholm Exergi

Underhållsingenjör till Stockholm Exergi

Vi behöver förstärka vårt team kring förebyggande underhåll på Högdalenverket. Därför söker vi en underhållsingenjör med mekanikinriktning. Du får ansvaret att sköta underhåll för en av våra avfallspannor. Tjänsten är placerad i Högdalen. Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för en anläggningsdel med planering, beredning, genomförande, uppföljning och analys av underhållsinsatser. Du ansvarar även för budget och uppföljning av ekonomin för anläggningsdelen. Du får även det övergripande ansvaret för att utveckla och samordna verksamhetens behov inom underhåll, och kommer bland annat vidareutveckla processer, hantera uppföljning och analys.

Arbetsledarberedskap kan förekomma i tjänsten.

Då vi har full drift på våra anläggningar året runt, har vi högra krav på att vi alla planerar våra underhållsinsatser i detalj och utför dessa under en mycket begränsad tidsperiod.

Erbjudande

Hos Stockholm Exergi får du möjligheten att arbeta med utmanade arbetsuppgifter på en av Sveriges största anläggningar för avfallsförbränning. Du blir en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor i en miljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Nu står vi inför en spännande framtid med stora utmaningar och investeringar de kommande åren. Verksamheten utvecklas ständigt och det betyder att du, i din roll, får möjligheten att inte bara påverka din egen, utan hela gruppens utveckling.

Kvallifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning maskinteknik, eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Du har kunskap om arbetsledning och arbete med databaserade underhållssystem. Har du dessutom arbetat med drift-/underhållsfrågor eller projektledning inom kraftvärmeproduktion eller större processanläggning är det meriterande.

Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift.
Du har Goda datorkunskaper samt B-körkort är ett krav.

För att trivas i rollen, är det viktigt att du drivs av nya utmaningar som kräver både helhetssyn och kreativitet. Dessutom behöver du vara ansvarstagande, bra på att samarbeta och ha en analytisk förmåga.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.