Processledare för investeringsprocessen

Processledare för investeringsprocessen

Vi vill förstärka vårt team med en processledare för investeringsprocessen på Stockholm Exergi

Arbetsuppgifter

Som processledare för företagets investeringsprocess är du en viktig person för vår projekt- och portföljstyrning. Ditt huvudsakliga ansvar är att förvalta och vidareutveckla Stockholm Exergis Investeringsprocess och projektprocess samt driva kvalitetsförbättrande initiativ kopplat till dessa. Som processledare har du ett övergripande ansvar för hela processen och säkerställer att investeringsprocessen i sin helhet är organiserad på effektivt sätt. I rollen ingår också operativt arbete som projektcontroller i investeringsprojekt.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. att agera kravställare på utredningar och stödsystem kopplade till Investeringsprocessen samt att du engagerar nyckelpersoner i olika delar av verksamheten för att möjliggöra processutveckling. Du tillhandahåller kvalitativa utbildningar för personalen i Stockholm Exergi kopplat till projektverksamheten, våra processer och beslutade arbetssätt samt att du kontinuerligt kommunicerar och informerar om ändringar i processen. I rollen ingår att stödja projekt med budgetering, kostnadsuppföljning samt prognostisering samt proaktivt föreslå åtgärder för att projektet ska kunna nå sina tid- och kostnadsmål.

Erbjudande

Du kommer att arbeta på ett företag som nu tar sats för att öka den redan höga andelen förnybar och återvunnen energi och strävar efter att vara föregångare i branschen vad gäller hållbarhetsfrågor i ett brett perspektiv. Vi har flera stora utmanande investeringsprojekt framför oss som kommer att ställa särskilda krav på vår verksamhet med avseende på projektcontrolling, tidsplanering, utbildning av projektledare i vår projektmodell samt vidareutveckling av våra processer för investeringar, projekt och inköp.

Stockholm Exergi strävar efter att vara föregångare i branschen att driva och leda projekt i en miljö där individen och teamet växer och utvecklas tillsammans.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en ingenjörs- eller ekonomutbildning eller annan relevant utbildning. För att trivas i rollen har du har en god struktur på ditt arbete samt att du är en lagspelare som sätter teamet före individen. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är att du har förmåga att entusiasmera och driva ett framgångsrikt utvecklingsarbete i samverkan med andra. Vi ser gärna att du är nytänkande, initiativrik och ansvarstagande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 14 sept (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.