Miljöcontroller

Miljöcontroller

Vi vill förstärka vårt team med en Miljöcontroller.

Sök tjänsten genom att klicka på länken här: https://bit.ly/2WlJIrg

Om tjänsten

I rollen som miljökontroller kommer du att ha kontakt med myndigheter och andra intressenter rörande olika miljöfrågor kopplade till våra tillstånd. Myndighetskontakterna handlar främst om information och anmälningar till tillsynsmyndighet. I rollen ingår att göra utredningar inom miljö, leda eller medverka i projekt och genomföra interna revisioner. Du kommer även att delta i vårt miljöarbete genom våra interna nätverk och samarbetsgrupper. Du kommer i din tjänst ingå i PoD NVs ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta självständigt och kommer att vara en del av en dynamisk och proaktiv miljöfunktion inom Stockholm Exergi där du hittar stöd och inspiration hos kunniga och engagerade kollegor. Du kommer att få ett stort eget ansvar och behöver därför vara resultatinriktad, noggrann och initiativrik. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har en hög egen genomförandeförmåga.

Huvudsaklig arbetsplats är Hässelbyverket, i tjänsten ingår regelbundet uppgifter och möten på andra anläggningar vilket inte får vara ett hinder. Stockholm Exergi är certifierade enligt ISO 14001 och OHSAS 18001.

Vem är du?

Du har erfarenhet av arbete med miljöfrågor inom tillståndspliktig miljöfarlig verksamhet, inklusive vana i att tolka och implementera miljölagar och förordningar. Du har vana att utveckla rutinbeskrivningar och arbeta med ett strukturerat miljöledningsarbete. Du bör trivas med att samarbeta med många olika typer av människor och vara en god kommunikatör både i tal och skrift.

Om verksamheten

Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag, ägt av Stockholms stad och Fortum. Vi värmer över 800 000 stockholmare och svalkar drygt 400 sjukhus, datahallar och andra viktiga verksamheter. 700 anställda från Högdalen i söder till Brista i norr jobbar tillsammans med kunder och stockholmare för att förse staden med enkel, säker och hållbar energi, dygnet runt, året runt.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på länken nedan. Du länkas då till Stockholm Exergis hemsida.

https://bit.ly/2WlJIrg
Mer info
Kontaktperson Henrik Granqvist
Telefon 0720 778079
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 19 juli 2019 (3 dagar kvar)