Förrådsansvarig på Värtaverket

Förrådsansvarig på Värtaverket

Vi vill förstärka vårt team med en arbetsledare till vårt förråd på Värtaverket

Arbetsuppgifter

Som förrådsansvarig kommer du leda utveckling och förbättring av förrådsverksamhet på site samt arbetsleda en grupp förrådstekniker. Du medverkar till att förrådshållningen har optimal ekonomi samt att kvalitetsinstruktioner efterföljs. Du ansvarar för artikelvård, uppmärkning, omflyttningar både fysiskt och i datasystem. Du utför även beställning av artiklar samt ansvarar för inventering. I rollen ingår även godsmottagning, In- och uttag i förråd och truckkörning.

Erbjudande

Som förrådsansvarig har du en viktig roll i Stockholm Exergis utvecklingsarbete mot en central förrådshantering. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga förrådsenheter inom Exergi samt med den lokala underhållsverksamheten. Du kommer att medverka i utvecklingsarbete för att säkerställa säker arbetsmiljö, effektivisera flöden och höja servicegraden.

Kvalifikationer

Vi tror att du har gymnasieutbildning eller liknande samt erfarenhet inom förrådsverksamhet. Vi ser gärna att du har god datorvana och erfarenhet av något affärssystem t.ex Maximo eller SAP. För att trivas i rollen är du ansvarstagande, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har ledarerfarenhet, god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift samt hög kundservicekänsla. Du behärskar engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 2 okt (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.