Chef Mätcenter

Chef Mätcenter

Vi söker en modern ledare till vår enhet Mätcenter på Produktion & Distribution / Nät

Arbetsuppgifter

I rollen som chef för Mätcenter kommer du att ansvara för att vi har fungerande mätning och kommunikation för insamling av data från våra kundcentraler. Tillsammans med ditt team bestående av ingenjörer och koordinatorer kommer ni säkerställa att verksamheten bedrivs enligt gällande lagar och förordningar samt att utrustning på våra mätplatser hanteras på ett sätt som skapar största möjliga tillgänglighet avseende leverans av kunddata.

Du är avtalsansvarig mot vår fältentreprenör som utför periodbyten av mätplatsutrustning och utvecklar samarbetet med dem för att nå verksamhetens fulla potential. Du har ekonomiskt ansvar för verksamheten samt personal- och arbetsmiljöansvar för gruppen.
Du kommer även ingå i Ledningsgruppen för Produktion & Distribution / Nät.

Erbjudande

Vi erbjuder dig en möjlighet att utveckla dig själv, ditt ledarskap samt ditt ansvarsområde i en stimulerande miljö med erfarna och kunniga kollegor på ett företag som erbjuder goda möjligheter till ett stimulerande och omväxlande arbete. Dessutom kommer du att, med din kompetens och dina erfarenheter, få vara med och påverka utvecklingen av hela verksamheten via ditt deltagande i ledningsgruppen.

Kvalifikationer

Du har sannolikt en akademisk examen med relevant inriktning för verksamhetsområdet alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Du har erfarenhet av arbete i ledande position, helst i kombination med erfarenhet från arbete med mätteknik. Du trivs med att ta ett stort eget ansvar och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du har lätt för att skapa goda relationer och trivs med att arbeta över organisationsgränserna då rollen kräver ett nära samarbete med andra funktioner som tex Marknad och Entreprenad.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.